изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:30 EET
Цветанов: Между 6 и 10% са купените гласове    
НовиниСпоред председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов партиите са купили на изборите за български представили в Европейския парламент между 6 и 10 на сто от гласовете. Това е доста притеснително на фона на избирателна активност от 38 процента, коментира той по бТВ тази сутрин и уточни, че ГЕРБ не търгува на избори.

Той определи като несериозно твърдението на политици от Тройната коалиция, че въпреки факта, че ГЕРБ е първа сила на изборите, те са удържали победа. Цветанов изрази надежда, че изборите на национален парламент ще се по- успешни за страната, ако всички, които имат право на глас, отидат до урните. Висока избирателна активност е единственият начин да се спре купуването на гласове и така ще свалим от власт тройната коалиция на НДСВ, БСП и ДПС, отсече той.
Според него партията на Бойко Борисов ще е първа и на следващите избори. Дори и в мажоритарните райони смятам, че имаме шанс да спечелим повече от половината места, отбеляза той. По думите му не се налага да бъде променено решението на партията и ГЕРБ да подкрепя мажоритарните кандидати на други политически сили.
Цветанов коментира, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще стане премиер, ако има силна подкрепа от избирателите. Той става на 50 години и това ще бъде добър подарък за него, посочи дясната ръка на столичния кмет. Според Цветанов целта на ГЕРБ е да направи самостоятелен кабинет, но уточни, че ще има нужда от по- широка парламентарна подкрепа, която могат да получат от десните и центристки партии./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Цветанов: Между 6 и 10% са купените гласове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди