изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:08 EEST
ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ДОБРИЧ ЗАГИНАХА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА В СЕЛО СЛАВЕЕВО    
Ред и сигурностПрез изминалите денонощия  на територията на Областна дирекция на МВР- гр. Добрич са регистрирани четири  криминални престъпления.

 

 На 07.06.2009г. в 11.15ч. на телефон 166 е получено съобщение от лице от гр.Добрич за това, че на 07.06.2009г. около 11.00ч. неизвестен извършител е откраднал велосипед марка “Сприн Елемент”. При извършените заградителни и издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ-Добрич е задържано лицето Р.Г. на 27 г. от гр.Добрич с крадения велосипед. По случая е образувано бързо  полицейско производство.Лицето е криминално проявено от 2000 г. до 2003 спрямо лицето има издадени 4 присъди за извършени престъпления.

На 05.06.2009г. около 07.45ч. във Второ РУ-МВР-Добрич е получено съобщение, за това, че на 04/05.06.2009г. неизвестен извършител е проникнал в дома на Н.М. на 47г. от с.Камен и е извършил кражба на електрожен монофазен – неустановена марка, дрелка “Бош”, ъглошлайф “Хитачи”, удължителен кабел – 50 метра и чанта със строителни инструменти. Образувано е досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са регистрирани 13 пътно – транспортни произшествия с двама убити и  седем  ранени граждани.

На 08.06.2009 г. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение от ЦСМП-Добрич за възникнало ПТП в с.Славеево, общ.Добричка. При извършения оглед на местопроишествието е установено, че водача на лек автомобил “БМВ” С.С. на 21 от гр.Добрич, движейки се от К.К.Албена” за гр.Добрич  в с.Славеево губи управлението на автомобила и се блъзка в крайпътно дърво. Вследствие на катастрофата на място са починали Д.Г.  на 23 г. и Г.Г. на 19 г. и двамата от гр.Добрич. Водача на автомобила е настанен в МБАЛ гр.Добрич без опасност за живота.По случая е заведено досъдебно производство.

На 07.06.2009г. в 21.10ч. по телефона във Второ РУ-МВР-Добрич е получено съобщение от ЦСМП за възникнало ПТП в с.Стожер, общ.Добричка. От направения оглед е установено, че водача на лек автомобил “Рено Лагуна” на 77г. от гр.София, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на катастрофата водача на автомобила е получил  фрактура на шест ребра и лява ключица. Пътничката Е.Г. на 70г., е с фрактура на лява раменна кост, дясна предмишница. Същите са настанени в Ортопедично отделение в МБАЛ-Добрич без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 07.06.2009г. в 03.50ч. в Оперативна дежурна част в РУ-МВР-Тервел е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с.Коларци-с.Хитово на около километър след разклона за с.Ангеларий, общ.Тервел. От извършения оглед е установено, че лек автомобил “Фолксваген Голф”  управляван от К.А. на 37г. от с.Коларци, при движение с несъобразена скорост, губи управлението на автомобила, и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП водачът, е откаран от екип на “Спешна помощ”-Тервел в ЦСМП-Добрич  с фрактури на череп и   лява ръка с опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

На 07.06.2009г. в гр.Добрич около 04.45ч. по ул.”Методи Кусевич” в посока бул.”Добруджа” автопатрул на Първо РУ-МВР-Добрич спират за проверка лек автомобил марка “Форд Мондео” с водач Й.М. на 22 г. от гр.Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровият индикатор е отчет 1,58 промила алкохол. По случая е образувано  бързо полицейско производство.

На 07.06.2009г. около 23,44 ч. в гр.Добрич полицейски автопатрул установява водача Н.С. на 54г. от гр.Добрич да управлява лек автомобил марка “Сеат Толедо”, след употреба на алкохол. При проверката цифровия индикатор е отчел 2,16 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

През изминалите денонощията на територията на ОД на МВР Добрич са възникнал 4  пожар без материални щети и 9 без щети.

 

 

 

 

 

08 юни 2009 г.                                                 ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ДОБРИЧ ЗАГИНАХА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА В СЕЛО СЛАВЕЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди