изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:05 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯTСТВИЯ В АЛБЕНА    
НовиниВ курорта Албена ще се проведе международен турнир по прескачане на препятствия CSIO W "ALBENA BEACH" 2009, съобщиха от туристическото дружество.

 Това е една от най- популярните и атрактивни дисциплини в конния спорт. Красивите движения и лекотата, с която коня и ездача преодоляват препятствията в паркура, перфектният синхрон, сливането на сила, усет, движения, дишане и изпълнение правят преживяването за публиката несравнимо.
Почитателите на това изкуство могат да му се насладят между 11 и 14 юни в курорта "Албена". Там ще се проведе международен турнир по прескачане на препятствия CSIO W "ALBENA BEACH" 2009. Организатори са КК "Албена", Българска федерация по конен спорт, Ездови клуб "ЕН ПИ СИ" и община Балчик. Участие ще вземат ездачи от България, Унгария, Турция, Румъния и др. Очаква се над 2000 любители на конния спорт да посетят трите състезателни дни, информират организаторите.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯTСТВИЯ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди