изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:11 EET
ДПС - най-добре в Белгия и Холандия    
Европейски съюз
ДПС е спечелило 933 гласа на евровота от секциите в Брюксел. Това стана ясно от справка на МВнР, пише "Сега". Очевидци разказаха, че в белгийската столица е имало гласоподаватели, докарани с автобуси, които не са знаели български, а на ръката им било написано за кого да гласуват.


Движението се е представило добре и в Холандия, където работят много наши турци. Хората на Ахмед Доган са събрали в ниската земя 564 гласа.
В Испания, където бяха разкрити най-много секции, ДПС взема 450 гласа. На Иберийския полуостров най-добре се е представила ГЕРБ. Партията на Бойко Борисов има 964 гласа в Испания, а 376 са дошли за нея от Гърция. “Синята коалиция“ е събрала добра подкрепа от Германия - 361. В Белгия сините имат 258 гласа, във Великобритания - 158, а в Австрия - 130.
Като цяло ГЕРБ е събрала най-много гласове от българите в чужбина - 2818 гласа. На второ място е ДПС с 2338, а “Синята коалиция“ е трета с 1810 гласа. С близки резултати след нея се нареждат “Атака“, “Коалиция за България“ и НДСВ. dir.bg
 


Сходни връзки

ДПС - най-добре в Белгия и Холандия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди