изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:58 EEST
ЛЮБОВНА АФЕРА СЪБОРИ ШЕФА НА БАРЕТИТЕ    
Новини Секретарката на барета №1 Георги Узунов Калина Исаева е била вкарана в службите с протекциите на много високопоставен човек от системата на сигурността. Известно време след това обаче тя се заиграла с Узунов, което предизвикало гнева на мощния бос. Същият открай време контролирал кого да пазят командосите в свободното си време и печелел луди пари на техен гръб, пише “Телеграф”.

Сексаферата била раздухана именно, за да спре Узунов да пречи на часпрома на подчинените си, казват източници от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ).

Калина Исаева сама ще реши по съвест дали да си тръгне от СОБТ или да остане. Ясно е, че оттук насетне няма да й е толкова комфортно, коментира високопоставен източник от МВР. Откакто влязла в силовите редици, бившата сервитьорка от жк “Дружба”, успяла да научи английски и да се внедри в международни проекти на СОБТ. Сега покровителят на Исаева хем щял да отстрани конкурента си, хем щял да продължи незаконния бизнес за милиони. След бума на отвличанията яките мъжаги вдигнали мизата за охрана до 2500-3000 лева на месец.

Според друга версия Узунов е бил в играта и не е имал смелостта да разчупи статуквото, наследено от предшественика си Филко Славов. Сексаферата пък даде повод на Инспектората към МВР да започне проверка преди месец. Според пресцентъра на вътрешното ведомство обаче проверката е за финансови злоупотреби. 

Припомняме, че според друга версия проверката е заради инцидент от преди дни в столичния квартал „Дружба". Тогава граждани подадоха сигнал в полицията, че отвличат човек. В последствие станало ясно, че отряда за борба с тероризма прави акция без за това да са уведомени другите служби.

По-рано днес Георги Узунов заяви, че не желае повече да работи в МВР и е омерзен от атаките срещу него. „Имам 18 години служба в МВР. И в един момент съм подложен на такава масирана кампания. Не мога да си представя откъде излиза това. Имам собствена версия, но просто не мога да я оглася", каза Узунов. „Чувствам се омерзен, с част от ръководството разговарях по въпроса. Медиите са наистина много силна власт, те формират общественото мнение", каза още той.

Относно обвиненията за любовна афера с Исаева той заяви, че „няма нищо вярно там, няма никаква истина". „Това е една скалъпена история, много пикантна, скалъпена за да привлече общественото внимание и да се продължи със следващите действия", уточни той и беше категоричен: „Не искам да работя повече в МВР".

Узунов подаде оставка след като стана ясно, че срещу него тече проверка в инспектората на вътрешното ведомство. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

ЛЮБОВНА АФЕРА СЪБОРИ ШЕФА НА БАРЕТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди