изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:42 EEST
ТАЛАНТЛИВИ ПЕВИЦИ ПРОСЪЛЗИХА БОЖАНА БАЙЧЕВА    
КултураХристияна Дънкова и Стоянка Неделчева връчили на своята учителка статуетката на Гран При от конкурса "Нова музика"

Изключително съм благодарна на съдбата, че ми изпрати тези толкова талантливи и гласовити момичета. За мен е огромно удоволствие да работя с талантливи деца. Тогава магията се получава. Това сподели с вълнение добричкият вокален педагог д-р Божана Байчева, ръководител на студиото за поп-рок певци "Сарандев" към Общинския младежки център. Две от нейните възпитанички - Християна Дънкова и Стоянка Неделчева, спечелиха Гран При на провелото се през уикенда четвърто издание на Международния конкурс за изпълнители на популярна песен "Нова музика" в Горна Оряховица. Като жест на благодарност към своята учителка двете млади певици й връчили статуетката на голямата награда. За индивидуалните си изпълнения и двете имат трета награда. Както НДТ вече писа, още три възпитанички на студио "Сарандев" имат отличия от конкурса "Нова музика".
Двете момичета споделиха пред журналисти вчера, че са останали изключително впечатлени от организацията на конкурса. Конкуренцията е била на високо ниво. Те спечелили сърцата на журито и публиката с изпълнения на "Пролет" на Петя Буюклиева и Георги Христов и дуетно парче на Селин Дион и Барбара Стрейзанд. Християна Дънкова е десетокласничка, а Стоянка Неделчева - студентка в Икономическия университет във Варна. През лятото те ще подготвят нов репертоар за предстоящите им участия догодина.
Младите певици коментираха и изборът на новия музикален идол на България. Според Християна, Боян е трябвало да бъде номер едно. Стоянка пък сподели, че още от самото начало Магдалена е била сред нейните фаворити, заедно с Боян и Александър.
 


Сходни връзки

ТАЛАНТЛИВИ ПЕВИЦИ ПРОСЪЛЗИХА БОЖАНА БАЙЧЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди