изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:07 EEST
НАРЪГАНИТЕ С НОЖ МЛАДЕЖИ - НАПАДАТЕЛИ, А НЕ ЖЕРТВИ?    
Ред и сигурностНаръганите с нож 18-годишни младежи от Варненско не са били нападнати, а те направили опит да извършат престъпление, научи НДТ от запознати с разследването.


Както вестникът ни писа, малко след полунощ на 29 май в Първо РПУ било получено съобщение от Спешно отделение на болницата в Добрич за две пострадали момчета. Малко по-късно - около 1.30, Янко Миленов от село Тополи починал от остра кръвозагуба. Приятелят му Сашо Иванов от Варна бил наръган три пъти. Първоначално бе настанен за лечение в ОАИЛ, а след преминаване на опасността за живота му - прехвърлен в Хирургично отделение. Преди дни е изписан и от там, съобщиха лекари. По време на престоя си в ОАИЛ Сашо е бил охраняван от служители на полицията, научи НДТ.
Кървавата драма се разиграла в късните часове на 28 юни в района пред блок 6 по ул. "Боряна", казаха запознати. Те разказаха, че двамата младежи нападнали непознат мъж. Били с маски на главите, опитали се да го бият с метални пръти. Мъжът обаче се защитил, извадил нож и ги наръгал. Въпреки че били ранени, биячите явно били притеснени и потърсили лекарска помощ доста късно. Именно това била причината Янко да получи голяма кръвозагуба и лекарите да не успеят да спасят живота му.
Живеещи във вход "А" на блок 6 по ул. "Боряна" разказаха, че на следващата сутрин по стълбището имало кръв - явно от ранените с нож младежи. Случаят се разследва от полицията в условията на досъдебно производство. НДТ   
 


Сходни връзки

НАРЪГАНИТЕ С НОЖ МЛАДЕЖИ - НАПАДАТЕЛИ, А НЕ ЖЕРТВИ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди