изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:46 EEST
КАВАРНА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА СТОЙНОСТ 168 ХИЛ. ЛВ.    
НовиниЧрез сайта си община Каварна съобщава, че е спечелила нов проект на стойност 168 хил. лв. Той е по Програма за развитие на селските райони 2007 - 2013, към Министерството на земеделието и храните, подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Проектът “Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на Община Каварна” е за срок от 20 месеца и ще се изпълнява в партньорство с кооперация „Зеленчуков рай - Каварна” и сдружение за екология и устойчиво развитие „Гетия Понтика”. Целта му е да се подпомогне създаването на местна инициативна група на територията на общината, да бъде формирано ядро от специалисти, да се осигури устойчивост на групата и тя и представители на други заинтересовани групи да се включат в изпълнението на стратегиите за местно развитие в дългосрочен план. Договорът по проекта вече е подписан.
 


Сходни връзки

КАВАРНА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА СТОЙНОСТ 168 ХИЛ. ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди