изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:35 EEST
ДЕБЮТЕН ТАНДЕМ ТРИУМФИРА В МИКСА    
Спорт

Дебютантите Петър Станев и Макси Вичева триумфираха в тенис турнира за смесени двойки, който ТК “Добрич” организира на кортовете в СК “Простор”. На финала победиха с 6:2 Слав Славов и Цветомира Минева.



В турнира се включиха общо 10 двойки. Те бяха разделени в две групи, в които се срещнаха помежду си. 

В Първа група Мирослав Недялов и Мира Енева завършиха без загуба, давайки общо 8 гейма на съперниците си. Втори в групата Петър Станев/Макси Вичева с три победи и една загуба.

Във Втора група водачите във временната ранглиста Кирил Манолов и Снежана Александрова също завършиха без загуба и се класираха за следващия етап заедно вторите - Слав Славов/Цветомира Минева, който също бяха дебютанти.

В спора за място на финала П. Станев/М. Вичева победиха К. Манолов/Сн. Александрова с 6:4, а Сл.Славов/Цв.Минева елиминираха М. Недялов/М. Енева с 6:2 гейма.

Временната ранглиста продължава да се оглавява от Манолов/Александрова с по 1030 точки, следвани от Недялов/Енева с по 790 т. На трето място са победителите от последния турнир - Станев/Вичева с по 600 т. Следващият турнир за смесени двойки е на 20 юни от 9 ч. Тази събота и неделя ще се проведат турнири за мъже – единично и по двойки. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕБЮТЕН ТАНДЕМ ТРИУМФИРА В МИКСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди