изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:03 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.06.2009    
ВреметоПрез нощта на места в Западна България ще превали и прегърми. Над останалите райони ще бъде ясно. Утре въздушната маса над страната ще се лабилизира. В сутрешните часове ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Възможни са градушки. Без явления и предимно слънчево ще се задържи времето над Югоизточна България и крайните източни райони, където ще духа слаб източен вятър.

Дневните температури слабо ще се понижат спрямо днешните и максималните ще бъдат между 30° и 35°, в София около 30°. През нощта срещу петък вятърът от запад-северозапад ще се усили и с него в страната ще започне да прониква хладен въздух. На места в Северна България и планините ще превали и прегърми. Остава опасността от локални градушки.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще стане по-ниско от средното за месеца.

В планините повече слънце ще има в сутрешните часове. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Вятърът ще бъде слаб. Максимална температура на 1200 м около 24°, на 2000 м около 16°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб бриз. Максимални температури между 25° и 28°. Температурата на морската вода е от 20° по северното до 23° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде слабо. 

НИМХ - департамент "Прогнози на времето"

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.06.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди