изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:14 EET
Изчезна Десислав-жертва на имотната мафия    
НовиниИзмамен от циганската жилищна мафия изчезна безследнопо чехли, слязъл да пазарува. Няма го от три дни, съобщава "24 часа".

"Ще те утрепаме и пак ще ти вземем апартамента. Сирак си и никой няма да те потърси". Три дни преди да изчезне на 7 юни, 34-годишният Десислав Крумов получава десетки подобни телефонни обаждания.Преди четири дни той излязъл по чехли в столичния квартал Св. Троица, за да купи хляб в близкия магазин "Фантастико" и не се върнал. 
В понеделник наемателката в апартамента му установява, че хазяинът й не се е прибирал и подава сигнал в Трето РПУ. Той нямаше други роднини освен полубрата Спас Гюров, който го забърка в тази страшна история, категорична е жената. В последните няколко месеца изчезналият подава няколко жалби в полицията и прокуратурата за имотна измама и отправени заплахи срещу него. 
Всичко започва на 4 януари т.г., когато брат му Спас Гюров го уведомява, че е продал жилището му. Обяснява, че има финансови проблеми и ще му се издължи. Няколко дни по-късно започват и телефонните заплахи от непознати мъже. След като Крумов направил проверка установил, че апартаментът му е бил препродаден два пъти през 2008 година. С изненада установява, че първата продажба на 25 април е сключена между брат му Спас Гюров като негов пълномощник и мъж от ромски произход - Румен Руменов. Крумов отказва да е подписвал безсрочно пълномощно на брат си Спас Гюров, с което прехвърлял на него да се разпорежда с жилището му. 
Два месеца след първата продажба, апартаментът е придобит от Паулина Димитрова. Година по-късно тя се появява в жилището със съдия изпълнител. Изпълнителният лист обаче е срещу Румен Руменов и изваждането на Крумов от владение е осуетено. След време Димитрова идва обаче и с изпълнителен лист срещу Крумов. Двамата са задържани преди месеци в полицията за тормоз срещу Крумов. /БЛИЦ  
 


Сходни връзки

Изчезна Десислав-жертва на имотната мафия | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Изчезна Десислав-жертва на имотната мафия
Автор: Anonymous да 2009-06-11 @ 08:33 EEST

Боже господи докога в тази държава няма съда и прокуратурата, полицията да защитават българите. Могат да се оправят с пристъпността, но според мен не искат. Страшно е да се живее под страх. Та ние сме данъкоплатци, нали те трябва да защитават нашите права. Явна в нашата държава правата са само за турците и циганите. Ужас !

Изчезна Десислав-жертва на имотната мафия
Автор: Anonymous да 2009-06-11 @ 09:14 EEST
Каква защита за гражданите, какви права за българите? България е рай за крадливите цигани и уплашените турци от дръндарския циганин.   Прокуратурата, полицията и съдът спят.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди