изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:03 EEST
Според Синята коалиция - предложението на ГЕРБ за мажоритарните кандидати е начин за асимилация    
ПолитикаСофия. Синята коалиция и ГЕРБ няма да си пречат по време на кампанията. Предложението на Синята коалиция е било - мажоритарните райони да се разделят на 4 - три четвърти от кандидатите да са на ГЕРБ и една четвърт - да са на Синята коалиция. Така, според Синята коалиция, ще се спечелят 20 мажоритарни кандидати. Това каза съпредседателят на изборния щаб на Синята коалиция Найден Зеленогорски, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Според съпредседателя на изборния щаб на Синята коалиция Петър Москов Синята коалиция няма претенция да бъде политическа сила с влиянието на ГЕРБ, но Синята коалиция знае своята стойност. Според Петър Москов - предложението на ГЕРБ Синята коалиция да ги подкрепи, е начин за асимилация и вече е явно, че двете политически сили имат различен път.
Според данни на Синята коалиция, ако ГЕРБ се яви със самостоятелни мажоритарни кандидати, ще има 6-7 мажоритарно избрани депутати, а Синята коалиция - 1. Ако обаче двете формации се явят заедно, ще имат 20 мажоритарни кандидати.
Няма да бъдат водени повече преговори за общи мажоритарни кандидати.
За ГЕРБ е важно да постигне максимално високи резултати и на мажоритарния вот, и на пропорционалния вот.
По време на срещата е поддържан добрият тон, което след изборите ще позволи да се водят преговори. Цветан Цветанов подчерта, че на никаква цена ГЕРБ няма да участва в бъдещ кабинет с БСП и ДПС. Според Цветанов евентуални партньори ще са партиите от Европейската народна партия и с тези партии ще се водят преговори след изборите. По отношение на НДСВ Цветан Цветанов обясни, че те едва ли ще влязат в НС, защото няма да имат подкрепата, която им е дала ДПС.
Според Цветанов - ГЕРБ ще се яви на парламентарните избори със самостоятелни мажоритарни кандидати и самостоятелни листи.
Росица ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Според Синята коалиция - предложението на ГЕРБ за мажоритарните кандидати е начин за асимилация | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Според Синята коалиция - предложението на ГЕРБ за мажоритарните кандидати е начин за асимилация
Автор: Anonymous да 2009-06-11 @ 13:20 EEST
хахахаахха :))))))))))смешници:))))но вота на 5 юли няма да можете да го изтриете:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Според Синята коалиция - предложението на ГЕРБ за мажоритарните кандидати е начин за асимилация
Автор: Anonymous да 2009-06-11 @ 17:30 EEST
С оглед на трагичното състояние на София, Б.Борисов не може да спечели доверието на софиянци. Затова . греши, като е отказал подадената ръка на сините?!
Според Синята коалиция - предложението на ГЕРБ за мажоритарните кандидати е начин за асимилация
Автор: Anonymous да 2009-06-11 @ 18:52 EEST
Кой ли ще е мажоритарният кандидат на Борисов в Добрич? Всичките му кандидати за депутати отДобрич са боклуци.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди