изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:44 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "ПЕЖО 405" СТАНА МАСОВ ГРОБ    
ЛюбопитноТрима души са загинали на място, 9-месечно бебе е с опасност за живота, а баща му е с травми, след като "Пежо 405" с шуменска регистрация се занася по кален път и се удря последователно в две дървета, съобщиха от РДВР. Произшествието е станало по пътя Крушари - Добрич, около село Свобода. Автомобилът, който е бил пълен - в него са пътували петима души, влязъл с несъобразена скорост в пътен участък, където спрелият малко преди това е наслоил кал от пшеничните блокове. Пътуващите били роднини.

ПОЛИКЛИНИКАТА В ТЕРВЕЛ ЛИПСВА В СПИСЪКА НА ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

Поликлиниката в Тервел липсва в обнародвания в Държавен вестник списък на здравните заведения като юридически лица, стана ясно след срещата на зам.-областния управител д-р Жанина Калинкова с ръководството на общината. Заради това имало опасност тя да остане без държавна субсидия от началото на 2000 г., когато влизат в сила промените в първичната медицинска помощ. Не било ясно как поликлиниката е изпаднала от списъка, макар да имало решение на ОбС за разделяне на доболничната от стационарната медицинска помощ.
НДТ - 14 юни 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "ПЕЖО 405" СТАНА МАСОВ ГРОБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди