изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:28 EEST
"ВиК" ПРЕГОВАРЯ С "Е.ОН" ЗА СЪВМЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ДЛЪЖНИЦИ    
Новини Поливането по селата създава проблеми. "ВиК" - Добрич, води преговори с "Е.Он" за съвместни действия срещу длъжници на водното дружество. Това заяви за НДТ управителят на фирмата Величко Василев. "Към момента основно некоректни абонати са физическите лица" - каза още Василев.


Заради сушата рязко през последната седмица се е увеличило поливането по селата, допълни той. "Това ни създава огромни проблеми, тъй като водата не достига и в някои от селата в областта се случва по високите части да няма вода" - каза още Василев. В тази връзка той отправи апел чрез страниците на вестника към всички абонати на дружеството - редовно да погасяват задълженията си, за да не изпадат в затруднени ситуации. "Категорични сме, че ще си търсим дължимите суми за вода и продължаваме да завеждаме дела към некоректните абонати" - каза Василев.
Само от началото на годината дружеството е подменило 90 на сто от помпите по станциите в областта. "Ежедневно влагаме средства в ремонта на водопреносната мрежа в града, като оправяме авариите. В най-скоро време започваме подмяна на част от водопровода в квартал "Дружба" 3, съвместно с общината. Следващата седмица ще извършим подмяна на двата главни крана, като инвестицията само в един от тях е 15 хил. лв." - каза още Василев.
 


Сходни връзки

"ВиК" ПРЕГОВАРЯ С "Е.ОН" ЗА СЪВМЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ДЛЪЖНИЦИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ВиК" ПРЕГОВАРЯ С "Е.ОН" ЗА СЪВМЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ДЛЪЖНИЦИ
Автор: Anonymous да 2009-06-13 @ 19:37 EEST

г-н Василев, толкова ли управляваното от Вас дружество няма възможността да изпълнява обектите в сектора, че ги давате на външни фирми да ги изпълняват!!!! както този в кв.Дружба?

Колко мандата ще са Ви необходими да си оплетете кошницата по-вашему???

Жалко-много жалко

 

"ВиК" ПРЕГОВАРЯ С "Е.ОН" ЗА СЪВМЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ДЛЪЖНИЦИ
Автор: Anonymous да 2009-06-16 @ 22:44 EEST
Величко и като главен счетоводител в болницата се опита да си оплете кошницата, но тогава му попречиха, а сега кметицата е с него. Той може и на нея да изплете кошничка.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди