изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:40 EET
ПРЕДСТАВЯТ ПОДХОДА "ЛИДЕР"    
НовиниИнформационен семинар на тема "Същност и прилагане на подхода ЛИДЕР по Програмата за развитие на селските райони (2007 - 2013)" ще се проведе на 16 юни от 9.30  часа в  зала "Европа" на областната администрация в  Добрич, съобщиха от Бизнес център Добрич.

На семинара ще бъде представена подробна информация за същността и целите на подхода ЛИДЕР, особеностите на прилагането му в България, бъдещите Местни инициативни групи, както и предстоящото разработване на стратегии за местно развитие.
Покана за участие в семинара е отправена и до одобрените партньорства от областта, които ще получат финансово подпомагане по под-мярка 431-2 от ПРСР за създаване на местни инициативни групи и подготовка на стратегии за местно развитие.
Такива информационни семинари ще се проведат в 28-те области на страната. Предвидени са и две информационни срещи за членовете на Работната група по ос 4 към Комитета за наблюдение на ПРСР, шест информационни срещи за областните, регионални и общински структури на земеделското министерство, както и Национална конференция за подхода ЛИДЕР и ос 4 ЛИДЕР на Програмата за развитие на селските райони
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ ПОДХОДА "ЛИДЕР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди