изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:13 EEST
ШОФЬОР НА "МОСКВИЧ" - С РАНА НА ГЛАВАТА    
Ред и сигурност57-годишен мъж от Добрич с инициали К. А. е пострадал при катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Пътният инцидент станал в село Победа, сигнал за него е подаден около 21.20 часа на тел. 112. К. А. управлявал лек автомобил "Москвич".  Поради движение с несъобразена скорост, колата се ударила в железобетонен електрически стълб и метална ограда на частен дом. В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие водачът е настанен в Отделението по неврохирургия на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Той е с контузно-разкъсна рана в областта на главата и комоцио, без опасност за живота. Произшествието е посетено от екипи на Второ РПУ, образувано е досъдебно производство.
В аварийните работи е участвала и спасителна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към териториална дирекция на "Гражданска защита" - Добрич, съобщи сайтът на Министерството на извънредните ситуации. НДТ
 


Сходни връзки

ШОФЬОР НА "МОСКВИЧ" - С РАНА НА ГЛАВАТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ШОФЬОР НА "МОСКВИЧ" - С РАНА НА ГЛАВАТА
Автор: Anonymous да 2009-06-12 @ 20:08 EEST
Щом и с таратайки се превишава допустима скорост  ( газ,газ и ето 50 км.) време е да се повиши допустимата скорост в населените места, че глупаците да си потрошат кратуните!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди