изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:44 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА от бунгало в балчишкото село Кранево е извършена на 9 юни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Автор на престъплението е непълнолетният П. Х., той е спипан от служители на полицейското управление в Албена. Младежът задигнал от бунгалото мобилен апарат “Нокиа Призма”. Материалите по преписката ще бъдат предадени на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни - за налагане на възпитателни мерки.
ЗА ВРЕМЕТО от 13,30 часа до 17,30 часа на 11 юни неизвестен извършител проникнал в частен дом в балчишкото село Царичино и задигнал видеокамера “JVC”, фотоапарат “Canon”, DVD-плеър “Хитачи”, два мобилни телефона, два мъжки часовника, златни пръстени и гривни и кутия с бижута. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в 17,38 часа на същата дата в РПУ - Балчик.  Полицейски служители провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване на извършителя на кражбата. По случая е образувано досъдебно производство.
ЗА ШОФИРАНЕ в пияно състояние е образувано бързо полицейско производство срещу Н. А. /43/ от Добрич. На 11 юни  около 23,30 часа, по улица “Христо Ботев” в Добрич той е спипан да управлява лек автомобил “Опел Вектра” след употреба на алкохол, установени са 1,36 промила. Н. А. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди