изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:35 EEST
ЗА 15 ЛВ. С ТРЕН ДО КОНСТАНЦА    
НовиниОт днес тръгва международният влак Букурещ - Варна през Добрич

Добричлии вече могат да пътуват с влак до Констанца и Букурещ. От днес започва да пътува влак по най-новата линия, който ще свързва Варна, през Добрич, със столицата на съседна Румъния - Букурещ. Тренът се движи по маршрут Букурещ - Констанца - Добрич - Варна и обратно, съобщиха от железниците. Влаковата композиция ще се движи това лято до септември експериментално, като основно се разчита на интерес от северните ни съседи през лятото, както и на нашенци - да отидат до Румъния. Първият влак по направлението тръгва днес от Букурещ и на гарата в Добрич пристига в 13.03 часа, сочи разписанието му. На крайната си гара - Варна, влакът ще пристигне в 14.45 ч. От международното бюро "Рила" заявиха, че за жалост няма дублираща композиция и обратно към Румъния влакът ще потегля на следващия ден от гара Варна в 15.30 ч., а на гарата в Добрич ще е в 17.12 ч.
От бюрото заявиха още, че в композицията има един първокласен и три второкласни вагона. Запазеното място е 2.44 лв. Билетът от Добрич до Букурещ е на стойност 39.51 лв., като запазеното място се заплаща допълнително. Цените за второкласните вагони са съответно - до Констанца 15 лв., а до Букурещ - 29 лв., като и тук има възможност пътниците да доплащат за запазено място, допълниха от жп бюрото.
 


Сходни връзки

ЗА 15 ЛВ. С ТРЕН ДО КОНСТАНЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди