изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:56 EEST
АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ "ДРИЙМ ТИЪТЪР" ИСКАТ ХРАНИ БЕЗ МАЗНИНИ    
Общество"Дрийм тиътър" пристигат с два луксозни тур буса на 3-ти юли в Каварна

Емблематичната прогресив метъл банда - "Дрийм тиътър", които ще изнесат концерт в последната вечер на тазгодишното издание на рок феста в Каварна на 3-ти юли, пристигат у нас с два ултра модерни тур буса, съобщиха организаторите от Жокер медиа. Перфектно оборудвани и с всякакви възможни екстри - звездните пътници се чувстват като у дома си, пътувайки хиляди километри в удобните возила. Точно две седмици остават до идването им у нас, като до тогава бандата ще направи ударна обиколка из големите европейски фестивални сцени. На фестивала Gods Of Metal в Италия те ще се срещнат на сцената и с друг хедлайнер на Калиакра Рок Фест 09 - "Мотли крю", които ще свирят на сцената в Каварна на 1 юли.
"Дрийм тиътър" ще отделят специално внимание на най-запалените си фенове. На официалната си страница бандата пусна специален Meat&Greеt пакет за среща на групата с фенове в backstage. Пакетът включва ексклузивна среща с официален pass, автограф, снимка с бандата, оригинално перце и нашивка с името на новия албум "Black Clouds & Silver Linings" и отстъпка в on-line магазина на Dream Theater. Българските притежатели на такъв пакет трябва да имат задължително и билет за концерта на бандата на 3-ти юли на Калиакра Рок Фест 09. Те ще могат да се срещнат с идолите си преди самия концерт, като допълнително ще има по-точна информация в медиите и на сайта www.kaliakrarockfest.com - как ще протече самата среща, допълват организаторите.
Жокер медиа и община Каварна споделят, че перфектните музиканти, известни със своята точност и прецизност, са доста изискани и в изискванията си към тях. Те предпочитат да се хранят само със здравословни храни, приготвени без мазнини и подправки. За да улеснят организаторите, те дори са дали свое примерно меню, различно за всеки ден от седмицата.
Още веднъж организаторите припомнят и програмата на предстоящия фест от 1 до 3 юли - гостуват, както следва - Motley Crue и Lauren Harris (1.07.09), Scorpions, Blind Guardian и Edguy (2.07.09) и Dream Theater със съпорт Cynic (3.07.09). Билетите за фестивала вече са в продажба на касите на Билетния център на НДК, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и техните аутлети. Цената на еднодневен билет е 55 лв., а тридневният, който участва в томбола с награда чисто нов мотор и дава достъп на притежателя му до всички концерти на Калиакра Рок Фест 09, е с цена 100 лв.
 


Сходни връзки

АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ "ДРИЙМ ТИЪТЪР" ИСКАТ ХРАНИ БЕЗ МАЗНИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди