изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:02 EEST
7 чуждестранни заложници бяха убити в Йемен    
ЗаложнициСедем от деветимата чужденци, отвлечени в северната част на Йемен миналата седмица, са открити мъртви, а останалите двама - две деца, са живи и здрави, предаде Франс прес, като се позова на местен служител на силите за сигурност, пожелал анонимност.


Седем германци - една двойка, три деца и две медицински сестри, както и британец и южнокорейка, бяха отвлечени в планински район в областта Саада, съобщи вчера министерството на отбраната на Йемен. Според цитирания източник те са били похитени от шиитски бунтовници. Отвлечените са били служители на международна организация, работеща от 35 години в болница в Саада.
    
Телата на три германки с огнестрелни рани са открити близо до областта Саада в северен Йемен, предадоха Ройтерс и ДПА, като се позовават на източник на силите за сигурност. Не е ясно дали те са част от групата от деветима чужденци, отвлечени миналата седмица в района.
     
Йемен, най-бедната арабска страна в света, има проблеми с бунтовници на север, сепаратистко движение на юг и екстремисти от Ал Кайда, които стават все по-силни, отбелязва Ройтерс.

dariknews.bg

 


Сходни връзки

7 чуждестранни заложници бяха убити в Йемен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди