изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ

ОВЕН - Ще отделите от времето си на занимания, стоящи в страни от основната ви заетост. Това може да е и началото на нов бизнес за вас, бързо ще се окажете от печелившата му страна.

 

ТЕЛЕЦ - Хубав ден за повечето от вас. Ще се посветите на новите си идеи и запазвайки отговорното си поведение и мислене, ще се докоснете до успеха. Разбира се, наясно сте, че е нужно повече работа.

 

БЛИЗНАЦИ - Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си.

 

РАК - С доказаните си качества и успешни изяви ще печелите конкурси и място в европейски програми от правен или културен характер. Ще ви се предложат възможности, които няма да пренебрегнете.

 

ЛЪВ - Слушайте съвестта си и бъдете конструктивни в решенията си. Днес ще бъдете ефективни в усилията си да приключите навреме започната задача, което ще се превърне в повод за задоволство.

 

ДЕВА - Финансови затруднения могат да понижат настроението ви, но не унивайте. Ще намерите решение, освен, че от вас се очаква да реагирате адекватно на събитията.

 

ВЕЗНИ - Със започването на нов проект ще повишите задълженията си. Натоварената ви програма ще се отрази в някаква степен на работоспособността и взаимоотношенията ви с околните.

 

СКОРПИОН - Делово предложение ще ви заинтригува и направи по-активни, в стремежа ви по-бързо да се възползвате от него. На свой ред вие ще подкрепите нечия инициатива, жестът ви ще се оцени.

 

СТРЕЛЕЦ - Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. В деловите си срещи проявете повече гъвкавост и готовност за сътрудничество.

 

КОЗИРОГ - Привлича ви да работите за себе си и финансите ви да растат, като отчитате и натовареността си. С добра организация ще посрещнете адекватно промените, които следват.

 

ВОДОЛЕЙ - С добрата си организация ще повлияе добре на работното място и на взаимоотношенията ви с околните. Без да губите време, ще обедините интересите на хората от обкръжението си.

 

РИБИ - Ще се съобразите с промените, свързани с клиентите ви и запазвайки необходимата дистанция, ще работите за общата ви цел. Има въпроси, които предстои да си изясните.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди