изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:29 EEST
ДО КРАЯ НА ЮНИ ПРИКЛЮЧВАТ С КЪРПЕЖИТЕ НА ПЪТЯ ДО МОРЕТО    
НовиниОт пресслужбата на Областно пътно управление в Добрич съобщиха, че през настоящия месец приоритетно се работи по ремонт на пътната мрежа в посока към морските курорти.

За периода се извършва изкърпване на 178 км от републиканската пътна мрежа в областта, като до дни смятат, че ще приключи работата по направление Добрич - Балчик с дължина 30 км, Генерал Тошево - Каварна, отсечката е дълга 40 км, и Дуранкулак - Каварна - 47 км. В плана за ремонти през втората половина на месеца е заложено да се работи по пътя Шабла - Камен бряг - Българево. Участъкът, който ще се ремонтира, е с дължина 30 км, допълват от ОПУ.
Оттам съобщават също, че вече е приключило изкърпването на участъка Добрич - Оброчище, като са изкърпени 31 км от пътната настилка, а за ремонтните работи са изразходвани 64 т асфалтова смес.
За да се нормализира трафикът към морето и да не се създават неудобства на пътуващите в тази посока, от ОПУ заявяват, че ремонтните и възстановителните дейности към Черноморските курорти ще приключат в срок до 30 юни.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА ЮНИ ПРИКЛЮЧВАТ С КЪРПЕЖИТЕ НА ПЪТЯ ДО МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди