изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:54 EEST
ВРЕМЕТО:Прогноза за България за 17.06.2009    
ВреметоПрез нощта над страната ще бъде ясно и в повечето райони почти тихо. Утре преди обяд все още над страната ще бъде слънчево, но около обяд ще започне промяна на времето. С усилване на вятъра от северозапад и север в страната ще започне да нахлува хладен въздух. В следобедните часове и до полунощ над много райони от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи придружени с гръмотевици.

Не са изключени и градушки. Максималните температури ще бъдат от 27-28° в Северозападна България до 35-37° в крайните югозападни райони и Тракийската низина.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за юни и ще започне да се повишава.

В планините ще духа умерен и силен северозападен вятър. Преди обяд ще бъде слънчево, но в следобедните часове на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Максимална температура на 1200 метра около 27°, на 2000 метра около 21°.

По Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, но в следобедните часове и до полунощ на много места ще превали и прегърми. Вятърът ще бъде: отначало слаб от юг-югозапад, но през деня ще се ориентира от североизток и ще се усили. Максимални температури между 25 и 30°. Температурата на морската вода е от 20° по северното до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде слабо.

НИМХ - департамент "Прогнози на времето"

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО:Прогноза за България за 17.06.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди