изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ

ОВЕН - Ще се включите в предстоящо събитие, за което сте подготвени. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа.

ТЕЛЕЦ - Активността ви от последните дни ще отстъпи на по-инертни занимания. Това няма да ви откаже от намеренията ви. Любопитството ви ще надделее и ще си позволите по-разкрепостено поведение.

БЛИЗНАЦИ - Ще обмисляте делово предложение и давайки си сметка за перспективите, които то носи, няма да се откажете. С работата си до сега сте подготвени за подобни предизвикателства.

РАК - С професионалните си изяви днес ще повишите очакванията си за по-добра позиция или възнаграждение. Въобще няма да се разочаровате и насърчени ще продължите напред.

ЛЪВ - Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения. В личните си взаимоотношения си наложете търпение.

ДЕВА - Ще подчините голяма част от времето и мислите си на работата, но вие най-добре знаете, че си заслужава усилието. Потиснете егото си и не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали.

ВЕЗНИ - Ще се отнесете с внимание към въпроси, които до сега са оставали нерешени, някои от които имат отношение и към финансите ви. Други ще се занимават с наследствени дела.

СКОРПИОН - Ще продължите да показвате положителното си отношение към новостите в живота. Благодарение на психическата си устойчивост, каквато липсва у много други, ще постигате целите си.

СТРЕЛЕЦ - Наред с текущите си задачи ще осъществите срещи и ще работите за постигане на споразумения от взаимен интерес с партньорите си по бизнес. Мотивирани сте и ще работите повече.

КОЗИРОГ - Днес повече ще се концентрирате и работите. Това го изискват промените, които няма как да пренебрегнете. Ще се вглеждате в развитието на събитията и ще търсите своето място в тях.

ВОДОЛЕЙ - Прагматично ще се вслушвате в мнението на партньорите си, запазвайки позиции и извличайки изгода за себе си. Ще влезнете в сътрудничество с човек, с когото ще развивате общ бизнес.

РИБИ - Нуждаете се от спокойствие и подходяща среда за развитие на идеите ви. В тази връзка ще се погрижите за работата си и в същото време ще намерите отговорите на въпросите, които търсите.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди