изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:58 EEST
Ново убийство в София    
Новини
35-годишният бизнесмен Драган Атанасов е намерен застрелян в апартамент на столичния булевард " Инж. Иван Иванов" 88, близо до бул. "Димитър Петков", съобщиха от МВР.
Драган Атанасов е открит с три огнестрелни рани в дома си на булевард "инж. Иван Иванов".


Никой от кооперацията не е чул изстрели. За последно Атанасов говорил по телефона със свой приятел в 3 часа в нощта срещу вторник. Заради сигнала на близките му униформени разбиха вратата на дома му във вторник следобед. Според съседи убийството е станало на втория етаж в жилищния блок, където имало офис на фармацевтична компания.
По информацияна МВР вратата на дома на убития е била заключена. На мястото също така са открити седем гилзи.
Проверка на полицията сочи, че починалият не е криминално проявен. Тялото е открито от близки, които не са имали връзка с Атанасов от няколко дни. Полицията издирва във връзка с тежкото престъпление 3 моторни превозни средства, предаде БГНЕС.
Според справка в ДАКСИ Драган Атанасов е свързан с фирмите "Виасел", "Хомеофарм", "Ибероком" и "Глобалтел", съобщи БТА. От извадка на делата в Софийски градски съд става ясно, че фармацевтичната компания "Цито Къмпани", чийто офис се намира на втория етаж в блока е завела иск срещу Драган Атанасов. Делото е от 2006 година и според сайта на съда последното заседание е било на 11 юли същата година.
Собственикът на "Цито Къмпани" Владимир Найденов заяви, че на няколко инстанции е спечелил делото срещу Атанасов. То е било по спор за имот - именно офиса на "Цито Къмпани".
Убитият Атанасов е съдружник с Иван Арсениев в компания за лекарства на име "Хомеофарм". Фирмата е специализирана в производство на оригинални и лицензирани лекарства. Драган Атанасов участва и в "Телевойс" ООД, която се занимава с далекосъобщения. Фирма „Rivall” също е негова, макар и в ликвидация. Тя се занимава с проектиране и изграждане на телекомуникационни мрежи. dir.bg
 


Сходни връзки

Ново убийство в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди