изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
Нощната енергия поскъпва, дневната - поевтинява    
Икономика Варна. Цената на тока в Западна България, обслужвана от ЧЕЗ, за дневна тарифа пада с 2 %, според последните разчети на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), предаде репортер на Агенция “Фокус”. Нощната тарифа на ЧЕЗ се увеличава с пет процента.


За ЕВН – намаляването на дневната тарифа е с 5 %. Увеличението на нощната тарифа е с 16 %. За ЕОН. намалението на дневната тарифа е с 1,5 %. Увеличението на нощната тарифа е с 1 %. Цените все още не са окончателни. ДКЕВР ще вземе решение за тях на 25 юни. Процентите са смятани с включен ДДС. Те се вместват в първоначално обявеното намерение на ДКЕВР за общо намаление на средната цена на електрическата енергия с 0,78 % за всички дружества без ДДС.
Веселина ЙОРДАНОВА
 


Сходни връзки

Нощната енергия поскъпва, дневната - поевтинява | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Нощната енергия поскъпва, дневната - поевтинява
Автор: Anonymous да 2009-06-18 @ 10:51 EEST
Този мушморок ШУШУМИГОВ си мисли, че в Добрич живеят баламурници и може да ги лъже с "НАМАЛЕНИЕ" на цените на тока. АБЕ АЛАНКООЛУ защо се правиш ,че не знаеш ,че цените на тока, водата и газта за битови нужди са с най-високите  в България.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди