изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:15 EET
Добруджа ще потвърди участието си в евротурнирите    
СпортВ допустимия срок до 18 юни, ХК "Добруджа Сплендид" ще потвърди пред Българската Хандбална Федерация участието си в евротурнирите, стобщи за www.dobrudja1919.com президентът на клуба Георги Андреев. За пета поредна година добричлии ще се представят в турнирите на стария континент. Класирането на финал в шампионата осигури на жълто-зелените участие във втория по-сила евротурнир - купата на ЕХФ. В същата надпревара доби право на участие и шампионът Шумен, а Локомотив (Варна) и Осъм (Ловеч) могат да се включат в Челъндж къп.


Георги Андреев обеща на феновете, че Добруджа ще проведе своите домакинства за купата на Европейската Хандбална Федерация в Добрич. При последното си участие в евротурнирите добричлии записаха запомнящо се представяне, отстранявайки литовския Драгунас и вземайки победа над силния сръбски Пролетер.
Междувременно стана ясно, че финалното каре за купата на България се допълва от още един варненски тим - Спартак, победил като гост ЦСКА в последния 1/4-финал. Отборът, воден от Пенко Златев, ще има за съперник на полуфинала шампиона Шумен. За класиране на финал "Добруджа Сплендид" ще спори с носителя на трофея - Локомотив Варна. Георги Андреев обяви, че контузиите на Светослав Божков, Светослав Недев и Светлин Димитров са отшумели и тримата ще бъдат напълно готови да помогнат на добруджанци в решителните битки за купата. Почти със сигурност мачовете в Добрич пропуска Росен Колев. Топреализаторът на добричлии за последните два сезона ще реферира мачове от Европейското първенство по плажен хандбал, което ще се проведе от 23 до 28 юни в Норвегия.

 


Сходни връзки

Добруджа ще потвърди участието си в евротурнирите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди