изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:30 EEST
"ПЕЖО" ВИ ОЧАКВА ЗА ТЕСТ ДРАЙВ НА КАБРИОЛЕТ    
НовиниОт "ТСТ Ауто" официално - чрез страниците на НДТ, отправят покана към всички, желаещи да опитат три от моделите на лъва на пътя "Пежо" в тест драйв из улиците на града, който ще се проведе на 19 и 20 юни от 9 до 18 ч. в новия център на "Пежо" в Добрич, намиращ се на изхода за Варна.

Любителите на мощните коне, скрити под капаците на елегантните автомобили с марка "Пежо", могат да избират между три модела. Сред тези, които ще могат да тестват шофьорите, е "Пежо" 308 СС. Автомобилът разполага с изцяло автоматичен покрив, който го преобразява от спортно купе в елегантен кабриолет с 4 индивидуални места само за 20 секунди. Конструкцията на предните седалки осигурява повече място за пътниците отзад. Двигателите на 308 СС са бензиновият 1.6 л с турбокомпресор за директно впръскване на горивото и изключително екологичният дизелов 2.0л HDi FAP (140 к.с.), отговарящ на стандарт Евро 5. Механична или автоматична 6-степенна скоростна кутия.
Друг автомобил, който ще може да се изпробва в реални условия, е "Пежо" 207 купе-кабриолет, наречен още - малкият отличник на "Пежо". Кинематиката на покрива на модел 207 СС представлява изключителен напредък по отношение на удобството при употреба. Действието му е изцяло автоматично, без ръчно отключване, с натискане на един-единствен бутон. За 25 секунди се извършва пълно преобразяване на автомобила, дори в движение (при скорост до 10 км/ч.). Предните стъкла са снабдени със система short drop, за по-добро уплътнение на купето. При отваряне на вратата, те се спускат с няколко милиметра, след което се връщат в първоначалното си положение.
Последният модел, който може да се тества в рамките на двата отворени дни на "Пежо", е модел 4007, наричан още - французин с японски гени или просто "Цар Лъв". "Пежо 4007" пренася удоволствието от автомобила в категорията на модерните всъдеходи. Моделът е плод на технологичното сътрудничество с Mицубиши Мотор Корпорация, но притежава собствена стилистика с елегантно френско излъчване за сила. 4007 комбинира три реда седалки, места за седем пасажери и 510 л багаж едновременно! Задната седалка е делима в съотношение 60:40 и регулируема в хоризонтална посока. Третият ред седалки бързо и лесно потъва изцяло в пода на купето.
 


Сходни връзки

"ПЕЖО" ВИ ОЧАКВА ЗА ТЕСТ ДРАЙВ НА КАБРИОЛЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.76 секунди