изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:18 EEST
В ЦЕНТЪРА НА "ПЕЖО" ПРЕДЛАГАТ СЕРВИЗ ОТ 21 ВЕК    
НовиниПредстои и въвеждането в експлоатация на безконтактна автомивка. Днес и утре "ТСТ - Ауто" ООД канят всички желаещи да усетят възможностите на три от моделите на "Пежо" в тест драйв

Новият център на "Пежо", който изгради добричката фирма "ТСТ - Ауто" ООД и вече отвори врати, предлага изключително много екстри за любителите на коли. Всеки, който иска да се увери какво е да караш "Пежо" - може да го направи днес и утре от 9 до 18 часа. А това е изживяване, което наистина си струва, защото домакините от "ТСТ - Ауто" ООД предоставиха тази възможност първо на журналистите.
Възможността да опита светкавичното ускорение на купе-кабриолета 308 СС и мощността на "Цар Лъв" на пътя - "Пежо 4007", има и победителката в тазгодишното издание на дамското рали за 8 март - Йоанна Дукова, която после сподели, че удоволствието е неповторимо. Комфорт в купето, удобство за водача и пътниците, изключителна сигурност и всякакви екстри, като дори сваляне на сгъваемия покрив на модел 308 СС по време на движение, така че вятърът да развее косите на пътниците - всичко това предлагат "Пежо", каза още победителката в рали надпреварата.
Освен изключително голяма гама автомобили от марката "Пежо", които се предлагат с отстъпки до 22 на сто в зависимост от модела чрез собствен лизинг, "ТСТ - Ауто" предлага и оказионни автомобили с доказана сервизна история на изключително атрактивни цени и с гаранция, заяви Синтия Недялкова - управител на фирмата, търговски представител на "София Франс Ауто" АД.
Любопитното обаче е, че не само притежателите на "Пежо" могат да се възползват от изключителните удобства на новия сервизен център. Тодор Недялков сподели, че "ТСТ - Ауто" посреща всички марки автомобили, като предлага стенд за регулиране на преден мост на световно известната американска фирма "Хънтър". "Стендът е с камери с графично изображение и субективния фактор при определяне на проблема на даден автомобил е минимализиран. Стендът може да обслужва всички марки автомобили. В сервизния си център извършва още пълни прегледи, издаваме предписания" - каза Тодор Недялков. Сред услугите, които се предлагат, е и смяна на гуми и безплатен хотел за комплекта, сваляни, както и регулиране, зареждане на климатични автомобилни инсталации, пълна профилактика. Сервизът работи ежедневно от 8.30 до 18 часа, а в събота - от 9 до 16 часа. Постоянните клиенти, както и корпоративните такива ползват множество отстъпки. Отделно се предлагат и различни промоции от "Пежо", от които клиентите могат да се възползват. "Въпреки че се изместихме и инвестирахме в ново изключително съвременно оборудване, сме запазили непроменени цените на сервизните си услуги" - заявява Синтия Недялкова. Центърът на "Пежо" в Добрич разполага още и с пункт за годишни технически прегледи, автотенекеджийско и бояджийско отделение, като от "Пежо" на новите товарни автомобили се дава 5 години гаранция на лаковото покритие, а за леките коли тази гаранция е 8 години, изтъква Тодор Няголов, като добавя, че благодарение на уникалната му формула френските коли не страдат от проблема на "Опел" - появата на ръжда. Бързият сервиз в "Пежо" е без предварително записване.
Още веднъж от страниците на НДТ ви каним - идете, тествайте и сами се уверете, защото автомобилите "Пежо" отговарят на най-високите изисквания за екология в автомобилостроенето Евро 5 и изхвърлят най-малко вредни емисии от изгорели газове в атмосферата. "Пежо" дори и в криза е по джоба, защото се предлагат различни отстъпки за налични количества от даден модел. В момента модел 308 СС в зависимост от нивото на оборудване и мотора се предлага на цени от 45 хил. лв. до 51 хил. лв. Моделът 207 е с цена от 36 хил. лв. до 42 хил. лв., а "Цар Лъв" - модел 4007, който е 6+1 места и двигател с мощност 156 коня, е 68 413 лв., но с отстъпката от 18 на сто, реално джипът може да се купи за 57 хил. лв. с включен ДДС в тази сума. Лизингът на "Пежо" е максимум 5-годишен, като годишната лихва е 3.9 на сто, а цената зависи от модела и оборудването.
 


Сходни връзки

В ЦЕНТЪРА НА "ПЕЖО" ПРЕДЛАГАТ СЕРВИЗ ОТ 21 ВЕК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди