изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:16 EEST
ХОРОСКП ЗА 19 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКП ЗА 19 ЮНИ

ОВЕН - Събитията днес могат да ви изправят пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Не изпадайте в стрес, ще се справите. В противен случай съдбата би ви спестила емоциите.

ТЕЛЕЦ - Както обикновено имате готово мнение по въпроси от общо значение, но не отнемайте правото и на другите участници да изкажат своето. Стартираща задача ще ви постави в необичайни условия.

БЛИЗНАЦИ - Ще се отнесете с внимание към всички, които намирате за интересни и с перспектива за осъществяване на идеите ви. Творците ще се подготвят за поредната си изява, която ще е успешна.

РАК - Изправени сте пред въпроси, чието решение не може да се отлага. Занимаващите се с обществени дела ще са подложени на повече напрежение, но и бизнесът няма да ви остави безучастни.

ЛЪВ - С правилен подход ще разпределите задачите и предвидите събитията, реагирайки адекватно на тях. Отнасяйки се с доверие към партньора си, ще спечелите повече, отколкото предполагате.

ДЕВА - С работа над текущите ви задачи ще премине по-голямата част от деня за повечето от вас. Общуването с природата или приятелите ще ви помогне да се разтоварите от стреса.

ВЕЗНИ - Благоприятното развитие на един проблем ще ви направи по-активни по отношение на делата ви днес. С повече хъс ще се посветите на нов проект и намеренията ви са да успеете.

СКОРПИОН - Жадни за успехи, ще се впуснете в поредното предизвикателство, загърбвайки съмнения и лични предпочитания. Ангажиментите ще ви срещнат с други, не по-малко амбициозни от вас хора.

СТРЕЛЕЦ - Възползвайте се от даденостите и добре преценете силите си, за да сведете риска до минимум в действията си днес. Някои от нещата около вас се нуждаят от значителна промяна.

КОЗИРОГ - Можете да сте и по-добри, както на работното място, така и в отношенията си с околните. От друга страна всяко търпение има граници, покажете, че вашето е на изчерпване.

ВОДОЛЕЙ - Новостите на работното място или в сферата на интересите ви ще засили активността ви. Целите, които си поставяте изискват и още нещо, и в тяхна подкрепа ще търсите съдействието на други хора.

РИБИ - Отхвърляне на задачите една след друга и изчистване на недоразумения с някого са част от предстоящото днес. Наред с текущите задължения е възможно и започване на нов проект.

 


Сходни връзки

ХОРОСКП ЗА 19 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди