изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:29 EEST
ОПИТ ЗА НОВА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА    
Новини

Като опит да се наложи нова политическа култура определи кметът Детелина Николова предложението, което тя е отправила до политическите партии в града, за поставяне на общи табла за предизборни материали. Първото такова табло е направено от общината и е монтирано пред магазин "Бурлекс".



Пет политически партии и две коалиции се включват в инициативата на общината. Синята коалиция, ГЕРБ, АТАКА, Коалиция за България, ДПС, НДСВ и РЗС са заявили участие в инициативата за закупуване на нови табла за предизборна агитация. В края на миналата седмица Д. Николова е апелирала към партиите да се включат в идеята на общината за нова политическа култура. Инициативата е всяка една от партиите и коалициите, които участват в парламентарните избори, да закупи и монтира по едно табло за политическа пропаганда. Таблата ще бъдат изработени от фирма "Актавис" ООД, която има готовност да изпълни заявките. Те са с размери 6/2 метра, имат 16 секции и ще се поставят на видни места в целия град. Таблата, осигурени от партиите, ще бъдат монтирани на зелената площ пред бивше заведение "Блага Вайзе", пред подлеза на училище "Отец Паисий", в зелената площ пред общинския паркинг на Автогарата, по улица "Агликина поляна", пред входа на паркинга на "Кауфланд", пред супермаркет "Бурлекс".  
Очакванията на Община Добрич са с тази инициатива да бъде спряно до определена степен масовото разлепяне на агитационни материали на нерегламентирани места. Таблата ще бъдат демонтирани  и съхранявани от общината.
 


Сходни връзки

ОПИТ ЗА НОВА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди