изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:47 EEST
Младеж уби майка си и сестра си в София    
Ред и сигурност
Задържаният за 24 часа 21-годишен столичанин е направил самопризнания за двойното убийство. По подозрение за тежко криминално престъпление е задържан 21 годишен столичанин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Към 15.10 часа днес в столичната полиция е получен сигнал за странно поведение на двама младежи, които са се опитвали да пренесат тежък пакет към лека кола в района на ж.к.Младост-3.


Пеши полицейски патрули разговаряли с момчетата, които заявили, че изнасят строителни отпадъци, но заради подозрително поведение на единия от тях е повикан автопатрул. След пристигането и на автопатрула е установено, че в увитите в одеяло найлонови опаковъчни чували има труп. Единият от двамата младежи признал, че е убил майка си и сестра си (25г.), чието тяло е още в дома им.

Към адреса са насочени автопатрули и съдебен лекар, а районът е заграден. Следствено-оперативна група от СДВР прави оглед. В жилището е открито още едно тяло на жена.  По думите на задържания, снощи към 18 часа той е убил майка си с бухалка, а сестра си - към 3 часа през нощта. Телата и на двете приготвил за изнасяне.

Предстои щателен оглед на мястото на престъплението и района, изясняване на обстоятелствата около тежкия криминален случай, както и информацията, че синът е наркозависим. Засега е изяснено, че има регистрация за нанесена лека телесна повреда. Задържан е за 24 часа. По първоначални данни другият младеж не е знаел за криминалното деяние. /БЛИЦ

Извършителят на двойното убийство е задържан за 24 часа
20 юни 2009 | 20:02 | Агенция "Фокус"
София. Извършителят на двойното убийство в ж.к. „Младост” е задържан за 24 часа с полицейска заповед, съобщи за Агенция „Фокус” говорителят на МВР Дияна Янкулова. Тя обясни, че извършителят е направил самопризнания, но не е съобщил за мотивите за престъплениуто. Убитите са майсата и сестрата на извършителя. Янкулова обясни, че труповете са били обвити в найлони и одеяла. „Представители на полицията запитали двете момчета, които са се опитвали да пренесат такъв това, какво носят. Отговорът е бил, че пренасят строитулни отпадъци. Вторият младеж е знаел, че пренасят строителни отпадъци. Заедно с трупа са намерени и смупени плочки от баня”, обясни тя. Вторият труп е бил намерен в апартамента, където са живеели извършителя и убитите, като трупът също е бил опакован в найлонови чували и обвит в одеяло.
Росица ГЕОРГИЕВА

20.06.2009 / 19:48

21-годишен закла майка си и сестра си

21-годишен младеж закла майка си и сестра си в столичния квартал Младост 3. След това се опитал да изнесе двата трупа като дори помолил приятел да му помогне, за да ги пренесат до лека кола в близост до блока, където е станало престъплението. Преди минути от мястото, където беше арестуван младежът се завърнаха нашият репортер Милен Кирилов и операторът Мартин Велчев. 

Зловещото разкритие станало след като към 15 часа живеещи в близките блокове съседи сигнализират в полицията за странно поведение на двама младежи. След минути дошли полицаи, на които едното момче отговорило, че прави ремонт и с приятеля си изнасят строителни отпадъци. Полицаите докоснали увития в найлон товар и усетили ръбовете на фаянсови плочки. Поведението на единия обаче усъмнило блюстителите на реда и те поискали да видят съдържанието на пакета...Пред тях се разкрила зловеща гледка -  увити в одеяло и найлонови опаковъчни чували изпаднало тяло. 21-годишният младеж веднага признал, че убил майка си и 25-годишната си сестра.

"- Защо го направихте!!!..... мълчание ... И на полицаите не каза....мълчание....Обичахте ли ги майка ви и сестра ви?....мълчание...."
 
Пред следствените органи обаче младежът признал, че е убил майка си снощи около 18.00 часа, а сестра си в 3.00 часа през нощта. Телата и на двете приготвил за изнасяне. Според източник на "По света и у нас" 21-годишният убиец е бил наркозависим. Работата по случая продължава. 

http://infocenter.bnt.bg/

 


Сходни връзки

Младеж уби майка си и сестра си в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди