изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:03 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 юни 2009 година    
Времето

В петък и събота времето ще е предимно ясно и слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, по крайбрежието предимно от изток. Ще е топло. Минималните температури ще са 13-18 градуса. Максималните ще се повишат до 32-33 градуса, по Черноморието ще са с 3-4 градуса по-ниски.



 

В неделя времето ще остане слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, главно, във вътрешността на района. Вятърът ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще се повишат с около 2 градуса.

В понеделник и вторник се очаква развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени от гръмотевици. Възможни са градушки. Максималните температури ще се понижат с 4-5 градуса.  

В сряда облачността ще е променлива и отново на места се очакват превалявания от дъжд. Максималните температури ще са между 22-27 градуса.

В четвъртък неустойчивостта на атмосферата ще се запази и ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Над по-голямата част от района ще има слаби валежи от дъжд с гръмотевици. Максималните температури ще останат без съществена промяна – от 22 до 27 градуса.

Вълнението на морето ще е 2-3 бала, но в началото на следващата седмица ще се понижи до 1-2 бала. Температурата на морската вода в началото на периода ще е 22-24 градуса, северно от нос Калиакра температурота на водата ще остане с 2-3 градуса по-ниска.

  

Деж. синоптик: Б.Маркова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 юни 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди