изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:48 EEST
Бойко Борисов: Възмездието идва    
Политика София. Възмездието идва, възмездие ще има. Това каза кметът на София Бойко Борисов пред журналисти по отношение на управляващите, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Борисов обясни, че благодарение на парите, които се дават за информационно обслужване от страна на правителството, в медиите излизат "бодряшки" материали.

Той каза, че има притеснение по отношение на бюджета, който свършва и че Здравната каса ще фалира. Според Борисов от 16 юли е заложена бомба с отпадъците на общините, които щели да се бият със затварянето на регионални депа. „Само София си направи Суходол. Само София си изгради сепариращи машини и само ние сепарираме боклука. Само ние си строим завод за отпадъка. Не само че нямам оптимизъм, но очаквам тежка зима”, каза той.
Като пример за негативните му очаквания, той посочи Топлофикация София, който вече се управлява от правителството. Според Борисов следващото правителство няма откъде да вземе средства да погаси дълга на дружеството.
За управляващите няма криза, защото в бордовете на предприятията и РВД-тата нямало заплати под 10 000 лева, смята той. Затова и управляващите не усещали кризата.
Росица ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Възмездието идва | 18 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-23 @ 08:33 EEST
Бате Бойко само да не забрави какво е обещал. Всички комунисти и депесари от управлението в затворите, даже и без съд. Те си знаят защо.
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-24 @ 11:18 EEST
защо ли му вярват на на тва пожарникарче-бивша мутра?????
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-24 @ 22:21 EEST
http://vbox7.com/play:a2a08842
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-25 @ 00:36 EEST

Ама той не си направи труда да се кандидатира за депутат, толкова е сигурен. Не ми харесва този шут

Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-25 @ 12:39 EEST
Харесваш или не харесваш , ти не мой да кажеш кой ще кара влака, и аз не харесвам Доган и СТанишев и затова ще гласувам за ГЕРБ.
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-25 @ 17:58 EEST
Престъпник ще замени престъпници най-големия бандит ,Мургина открадна осигоровките през неговата банка сибанк всички държавни плащания минават през тази банка,НАП,НОЙ и др. работят с тази банка замислете се бе хора каво става?Общинските съветници на ГЕРБ вдигнаха данаците в Добрич.Мислете преди да гласувате за този мафиот който не разбира от икономика ...
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-26 @ 06:22 EEST
Има си икономически екип ,  много по добър от крадливите екипи на  БСП-ДПС .Винаги е държал на думата си, така че той ще бъде искат- неискат комунисти депесари.!
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-26 @ 06:25 EEST

Сигурно това ви харесва  - http://vbox7.com/play:a2a08842

Харесва ли ви, ако ви харесва гласувайте за главорезите - престъпници на ДПС-БСП!

Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-27 @ 13:37 EEST

А откъде идва бат Бойко ...Не ми се вярва да е забравил старите си работодатели. Този не ми вдъхва доверие. Виждам само показност и нищо друго. А в Добрич общинския съвет погледнете го на какво прилича. Не виждате ли, че и кметицата от Герб е кръгла нула?

Аз ще гласувам за сините и се надявам да спечелят, за да спасят България, защото ситуацията е жестока и ще става още по лошо ако не се предприемат кардинални мерки.

Дано атакистите се осъзнаят на време и видят водача на листата си, който е с много съмнителна репутация

Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-29 @ 17:32 EEST
Странното е, че ДПС е наредило на своя електорат да гласува за Румен Иванов за можоритарен в Добрич, както направи това за Румен Петков в Плевен. Интересни ИЗБОРИ ще са!?
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-29 @ 20:04 EEST
Аз чух че ДПС ще подкрепят Росен Карадимов
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-06-29 @ 20:44 EEST
Видях Карадимов на рекламния плакат и се ужасих: червен нос, увиснали бузи, торбички под очите.......Май съветника на президента Първанов вообще не близва алкохол???..........хахахахахахаха.........
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-07-01 @ 08:56 EEST

Той сигурно иска да каже, че след изборите ще започне да прочиства партийката си от доносници, агенти и мошенници.

Ама тогава ще остане без партия :)))

Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-07-10 @ 09:18 EEST
Е добре хората подкрепят бат Бойко. Последни надежди както се вика , но като гледам какво пише, че класната ще става министър направо вече схемата е ясна. Нали каза, че сам ще оправя нещата. Та си дочакахме след 20 години мотане из парламента Катето и министър да стане. Евала бат Бойко затова ли търчах до урните за теб ли за Костов ли гласувах не знам. Дет се вика сталата песен на нов глас , а народеца да му мисли. Няма ли нови и кадърни бълга ри се питам??????????


Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-07-12 @ 15:29 EEST

Доколкото си спомням Росенчо беше последният "първи секретар" на ЦК на ДКМС (за по-младите - комсомола). От 70-те години на миналия век в комсомола имаше "традиция", първите секретари на ЦК на ДКМС да бъдат сменяни за "морално-битово" разложение. Първият сменен за морално-битово разложение беше Иван Панев, спомням си още за Петър Москов (не този от СДС - той му е племенник) та до края на комсомола. Изключение направи само Станка Шопова.

Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2009-07-13 @ 10:44 EEST
Хората в Българиа разбират, че не можем да станем богато  и при ГЕРБ. Определен успех за партията ще бъде разгромяването на тези властници, който са свързани с организираната престъпност, обуздаването на етническата мафия, на циганските набези, възвръщането на реда и спокойствите, пресичане на корупцията.........Все "добродетели", които тройната коалиция търпеше, или беше част от тях. Така че - с или без Екатерина Михаилова, нека си свършат работата!!! Иначе ги чака "царската участ"............
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2010-06-21 @ 11:18 EEST
Колко прав сте  бил г-н Борисов преди година -наистина възмездието изва, я да чуем сега притесненеието Ви за бюджета  почти една година от управлението Ви?
Бойко Борисов: Възмездието идва
Автор: Anonymous да 2010-06-21 @ 18:07 EEST
Ами това като заплати от 10 000 лв на какво прилича? Имат ли срам ?Втора година заради така наречената "криза "съм на МРЗ .Те имат ли представа там горе как живием с тия 240 лв.Безобразие!Няма управия.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди