изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:21 EEST
Битка за руските любители на хазарта    
Туризъм
Казината в Източна Европа очакват "да ударят джакпота", след като от 1 юли в цяла Русия бъде спряна хазартната дейност. Българските казина по Черноморието, най-вече, са в очакване на "силен наплив", след като редовните играчи се пренасочат от Русия към казината в съседните държави, съобщава електронното издание onlinecasinoadvisory.com, цитирано от БТА.


Руското законодателство ще доведе до затварянето на всички казина в страната само след десет дни. Планира се казината отново да бъдат отворени, но само в четири определени зони, които в по-малка степен ще обхващат градските райони като Москва, а ще покриват предимно курорти.
Междувременно протестите продължават, като операторите на казина твърдят, че тази мярка ще доведе до закриването на стотици хиляди работни места. Очаква се някои московски казина да устоят на удара, като обявят други бизнес цели, но продължат с хазарта, който ги издържа, отбелязва изданието. Според експерта по хазарт Лестър Гарийо решението на Русия да забрани казината е в отговор на неконтролируемото разрастване на хазартната дейност, но руските лидери ще бъдат още по-недоволни, след като приходите (от хазарта - бел. ред.) започнат да излизат от страната.
Българските оператори на казина се надяват да привлекат много руски играчи, но са наясно, че и други страни ще се конкурират за новите клиенти. Кипър също е определян като вероятна хазартна дестинация за руснаците заради лесното получаване на разрешително за виза, отбелязва изданието.  dir.bg
 


Сходни връзки

Битка за руските любители на хазарта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди