изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ

ОВЕН - Финансови затруднения ще ви накарат да предприемете конкретни стъпки в подкрепа на интересите си. Проявеното ви разбиране не е достатъчно, очевидно са нужни по-активни действия.

ТЕЛЕЦ - Ще работите, както и до сега, отговорно и с нужното темпо, за да приключите започнатите задачи. В професионалната сфера са възможни размествания, предизвикани от промени.

БЛИЗНАЦИ - Сами ще намерите решение на проблем, занимаващ ви от дълго време. Целостта на привежданата програма ще направи възможно изпълнението на всичките, залегнали в нея задачи.

РАК - Последващите събития ще затвърдят очакванията ви. Продукт на дейността ви ще се обсъжда и приема различно, но не избързвайте с решенията си. Ще има какво да ви зарадва.

ЛЪВ - Всичко, в което влагате енергията си не е напразно. Новостите ще внесат промяна в отговорностите ви, но няма да останете изненадани. Подготвени сте за всяка от тях.

ДЕВА - Като истински дипломати, ще оставите скрити за широката публика чувствата, които ви вълнуват и ще пристъпете към изпълнението на голямата си цел, подготвени и уверени в себе си.

ВЕЗНИ - Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат.

СКОРПИОН - Технически спънки могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им.

СТРЕЛЕЦ - Умеете да се владеете и ще потиснете раздразнението си от някого, давайки преднина на по-важни неща. Успехи в личен план или други значими за вас неща ще ви зарадват.

КОЗИРОГ - Повече време ще отделяте за проблемите на другите, но няма да съжалявате. Претенциите на близките ви ще придобият ново значение за вас и не с друго, а с мислите, на които ще ви навеждат.

ВОДОЛЕЙ - С конструктивните си решения ще влияете на събитията, довеждайки ги в полза на повече хора. С поведението си ще ги приобщите към общата цел и заедно ще вървите напред.

РИБИ - Ще се консултирате по въпроси, свързани с предстоящи изяви, с организацията им и привеждането ви готовност за изпълнението им. С поведението си ще влияете върху другите.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди