изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:25 EET
Борисов: Възмездие ще има, мутризацията я въведе БСП    
ПолитикаВъзмездието идва, възмездие ще има. Това каза кметът на София Бойко Борисов пред журналисти по отношение на управляващите. Мутрите ги създаде бащата на Станишев, неговите хора, тези, които създадоха 20-годишния преход – БСП. Наказание е да ти се падне да управляваш след Станишев. Това заяви лидерът на ГЕРБ и кмет на столицата Бойко Борисов.

Според него половината от мутрите и са във Висшия партиен съвет, за което е предупредила и Татяна Дончева. Лидерът на ГЕРБ  каза, че има притеснение по отношение на бюджета, който свършва и че Здравната каса ще фалира. Според Борисов от 16 юли е заложена бомба с отпадъците на общините, които щели да се бият със затварянето на регионални депа. „Само София си направи Суходол. Само София си изгради сепариращи машини и само ние сепарираме боклука. Само ние си строим завод за отпадъка. Не само че нямам оптимизъм, но очаквам тежка зима”, каза той.
Като пример за негативните му очаквания, той посочи Топлофикация София, който вече се управлява от правителството. Според Борисов следващото правителство няма откъде да вземе средства да погаси дълга на дружеството.
Според Бойко Борисов това, че БСП откри предизборната си кампания за София в Банкя, е провокация. Борисов изрази благодарност към хората си, че на вчерашния митинг "само са викали". По време на митинга на БСП в Банкя Борисов бил в град Пловдив и след като е разбрал, че симпатизанти на ГЕРБ са се събрали в Банкя в близост до митинга на БСП, е пратил хора да ги помолят да се махнат.
Борисов не пожела да коментира критиките на Станишев относно неговата некомпетентност за банковата система на страната. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Борисов: Възмездие ще има, мутризацията я въведе БСП | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Възмездие ще има, мутризацията я въведе БСП
Автор: Anonymous да 2009-06-21 @ 20:33 EEST
А ТЕБЕ КОЙ ТЕ НАПРАВИ МУТРА?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди