изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ

ОВЕН - Търсещите работа ще имат добри попадения, други сами ще си организират заетостта, оставайки отговорни и последователни в намеренията си. Ще работите за налагане на авторитета си.

ТЕЛЕЦ - Самоконтрол и адекватни във всеки един момент, такива ще бъдат повечето от вас днес. Ще отвърнете елегантно и без излишни вълнения на предизвикателствата, най-вече от служебен характер.

БЛИЗНАЦИ - Ще отделите от времето си на занимания, стоящи в страни от основната ви заетост. Това може да е и началото на нов бизнес за вас, бързо ще се окажете от печелившата му страна.

РАК - Хубав ден за повечето от вас. Ще се посветите на новите си идеи и запазвайки отговорното си поведение и мислене, ще се докоснете до успеха. Разбира се, наясно сте, че е нужно повече работа.

ЛЪВ - Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си.

ДЕВА - С доказаните си качества и успешни изяви ще печелите конкурси и място в европейски програми от правен или културен характер. Ще ви се предложат възможности, които няма да пренебрегнете.

ВЕЗНИ - Слушайте съвестта си и бъдете конструктивни в решенията си. Днес ще бъдете ефективни в усилията си да приключите навреме започната задача, което ще се превърне в повод за задоволство.

СКОРПИОН - Финансови затруднения могат да понижат настроението ви, но не унивайте. Ще намерите решение, освен, че от вас се очаква да реагирате адекватно на събитията.

СТРЕЛЕЦ - Със започването на нов проект ще повишите задълженията си. Натоварената ви програма ще се отрази в някаква степен на работоспособността и взаимоотношенията ви с околните.

КОЗИРОГ - Делово предложение ще ви заинтригува и направи по-активни, в стремежа ви по-бързо да се възползвате от него. На свой ред вие ще подкрепите нечия инициатива, жестът ви ще се оцени.

ВОДОЛЕЙ - Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. В деловите си срещи проявете повече гъвкавост и готовност за сътрудничество.

РИБИ - Привлича ви да работите за себе си и финансите ви да растат, като отчитате и натовареността си. С добра организация ще посрещнете адекватно промените, които следват.

 

12 дръзки зодиакални портрета, които трябва да видиш!

Какви комплекси тормозят зодиите?

Коя зодия каква кола заслужава

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди