изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:28 EEST
КАВАРНЕНСКИ БУС - ЗАДИГНАТ В СОФИЯ    
Ред и сигурностПолицаи от РПУ - Елин Пелин задържаха мъж, отнел противозаконно ван “Опел Виваро”, собственост на фирма от Каварна, от автомивка в столицата, съобщи сайтът на Министерството на вътрешните работи.


В събота през нощта директорката на местната гимназия алармирала полицията за непознат в неадекватно състояние, който се опитвал да влезе в частния й имот. След бързата реакция на служителите мъжът бил задържан. Оказало се, че той не притежава документи за самоличност и бил отведен в местното полицейско управление за установяването й.
В хода на разследването станало ясно, че 33-годишният Р. С. от с. Ноевци, Брезнишко, пристигнал в града с бус, който паркирал пред ресторант “Димоли”. Там направил солидна сметка, която не платил и оставил ключовете на возилото като залог, че ще донесе сумата, която дължи. При последвалата проверка станало ясно, че микробусът “Опел Виваро” бил откраднат преди няколко часа от автомивка в София. Пияният Р. С. издебнал момент, когато около колата нямало хора, качил се в нея и я подкарал с мръсна газ.
При извършен оглед на буса се оказало, че той е лизингов и се ползва от фирма със седалище в Каварна. Р. С. е задържан с полицейска мярка за 24 часа, а в последствие предаден на столичното Пето РПУ. НДТ
 


Сходни връзки

КАВАРНЕНСКИ БУС - ЗАДИГНАТ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди