изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:46 EET
ПИЯНИ ШОФЬОРИ ПРЕДИЗВИКВАТ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностДвама водачи на леки автомобили, един от които жена, са предизвикали катастрофи през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


На 19 юни в 20,35 часа на кръстовището на улиците ”Георги Кирков” и ”Никола Вапцаров” в Каварна е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил “Фолксваген Поло” с водач 59-годишната П. С. и мотопед “Пегасос”, управляван от А. С. /47/. В резултат на удара А. С. е настанен в Отделение по гръдна хирургия в болница във Варна с фрактура на четири ребра и дясно рамо и хематом на белия дроб, без опасност за живота. Жената е изпробвана за употреба на алкохол, техническото средство отчело 0,47 промила.
Десет минути след полунощ на 19 юни е станала друга катастрофа в Каварненско. 22-годишен неправоспособен водач на лек автомобил “Рено Канго”, движейки се от село Топола към местността ”Иканталъка”, поради несъобразена скорост, губи управлението на автомобила и се преобръща извън пътното платно. В резултат на инцидента по автомобила са нанесени значителни материални щети. При извършената проверка на водача с техническо средство цифровата индикация отчела 2,15 промила алкохол. Произшествието е посетено от дежурната оператино-следствена група на РПУ - Каварна, образувано е досъдебно производство.
Още един сериозен пътен инцидент е станал през почивните дни. На 20 юни в 3 часа на кръстовището на улиците ”Независимост” и ”Д. Михайлов” в Генерал Тошево се блъснали лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от 34-годишната С. Х., и “Рено Клио” с водач Б. С. /23/. В резултат на удара са пострадали водачът на "Рено"-то и пътуващият в него М. М. /23/. Транспортирани са в МБАЛ - Добрич, без опасност за живота. По двата автомобила са нанесени значителни материални щети. НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯНИ ШОФЬОРИ ПРЕДИЗВИКВАТ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди