изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:02 EET
ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - ОБГАЗЕНА ПРИ ПОЖАР    
Ред и сигурностВъзрастна жена от село Дончево е настанена в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като била обгазена при пожар, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Пламъците лумнали в дома на 75-годишната В. Г. в 9.50 часа на 20 юни. Причината е късо съединение в неизправна ел. инсталация. Огънят унищожил цялата покъщнина на дома. Животът на възрастната жена е извън опасност, по случая е образувано досъдебно производство.
В гасенето на 41 запалвания на сухи треви и отпадъци са участвали през двата почивни дни служителите на звено “Пожарна безопасност и спасяване”. Потушени са и шест пожара, при които има нанесени материални щети. Едно от произшествията е било в житен масив в генералтошевското село Спасово. Сигнал за запалването е получен на 20 юни в 14.15 часа Причина за възникването на пожара са запалени отпадъци на нерегламентирано сметище, в близост до масива. Огънят унищожил 37 декара пшенични посеви. В резултат на намесата на огнеборците са спасени 700 декара.
Пожаро-техническа експертиза е назначена във връзка със запалване в двора на добричка фирма. Съобщение за пожара е получено на 21 юни около 14.25 часа. Произшествието е посетено от дежурния екип на звено “Пожарна безопасност и спасяване” и Първо РПУ. В следствие на запалването е обгорял автомобил  “Мерцедес 609Д”, паркиран в двора на фирмата, изгорели са 50 дървени палети, 40 каси за сок, галони за минерална вода. Причините за пожара се изясняват в условията на досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - ОБГАЗЕНА ПРИ ПОЖАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди