изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:59 EEST
"СКОРПИОНС" - С ЛУКСОЗНИ ЛИМУЗИНИ В КАВАРНА    
ОбществоНики Сикс от "Мотли Крю" си татуира Мик Марс


Басистът на "Мотли Крю" - Ники Сикс си направи нова татурировка на десния крак, малко над коляното и то с лика на китариста на бандата Мик Марс, съобщиха организаторите на големия рок фест в Каварна Жокер медиа. Татуировката е в пиратски стил и представлява част от последната фотосесия на бандата издържана изцяло в черно и бяло и в разбойнически дух. Сикс обяснява постъпката си с приятелството между двамата и уважение към колегата му китарист. От своя страна Мик изключително се зарадвал. Организаторите община Каварна и Жокер медиа разкриват, че всеки член на бандата ще разполага с лична гримьорна, която трабва да е декорирана с черен плат и мека мебел, която да не е от кожа. А за да се чувстват уютно и като у дома си, рокерите си водят и специален личен декоратор. В България четворката пристига по повод 20-тата годишнина от излизането на най-успешният им албум "Dr. Feelgood" и ще бъде в оригиналния си състав.
Другите легендарни рок гости - "Скорпионс", които ще видим на 2 юли, са решили  да се возят на родна територия само в луксозни лимузини. Изискването им към организаторите  от Жокер медиа и община Каварна е автомобилите да не са по-стари от две години и разбира се предпочитат те да са само немски марки.
Вчера третата банда, която тази година ще пее на каварненска сцена "Дрийм тиътър" представиха десетия студиен албум - "Black clouds & silver linings".
Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един ден е 55 лв., а общ билет за трите дни е с цена 100 лв. Тридневният билет дава възможност за участие в томбола с награда чисто нов мотор Harley-Davidson Sportster Iron 883.


 


Сходни връзки

"СКОРПИОНС" - С ЛУКСОЗНИ ЛИМУЗИНИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди