изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:05 EEST
Мъж прегази майка си, брат му намушка братовчед    
НовиниДвама братя бяха заловени от полицията вчера, след като единият от тях прегази и уби майка си с автомобил, а другият намушка свой братовчед, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Около 22.30 часа снощи в махалата на село Дрангово възникнал битов пиянски скандал между 38-годишния С.С. и 34-годишния му братовчед В.П. По време на скандала било счупено страничното стъкло на управлявания от С.С. микробус “Форд Транзит”. 38-годишният мъж решил да си тръгне, но когато стигнал до края на махалата, обърнал колата и се върнал обратно. В този момент пред буса застанала майка му - 67-годишната В.С. Синът не успял да спре форда и я прегазил.
В разгара на скандала пък брат му намушкал с нож братовчед им - 37-годишен.
Майката и братовчедът са били откарани в болница в Пловдив – мъжът с прободна рана в гърдите, а жената с черепно-мозъчна травма, счупени ребра и вътрешен кръвоизлив. Рано тази сутрин майката е починала.
Двамата братя са задържани в ареста на Районното управление на полицията в Раковски. Тестът с дрегер е показал наличие на 1.85 промила алкохол в кръвта на единия от тях - шофьора.
В момента в махалата в село Дрангово има засилено полицейско присъствие. dir.bg
 


Сходни връзки

Мъж прегази майка си, брат му намушка братовчед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди