изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:19 EET
Минет от Галена, цици от Андреа, облечена чалга от БСП    
ПолитикаСезонът на дините предизборно съвпадна със сезона на тиквите. И зад съвпадението е много вероятно да стоят едни и същи кратуни, пише в коментара си за "Новинар" Калин Руменов. За тях няма значение дали ще рекламират мастика, цици, нов албум или политически обноски, сочи авторът. Независимо от продукта се използва изтърканият чалгаджийски маркетинг. Който продава еднакво както изправени попфолк гърди с анасон, така и червените прелести на БСП – со невинно, со благо и со малко кючек или кютек.

Стратегията на мозъчните кастрати, представящи се за пиари, е първо да ви организират проблем – минет във ваната, разходка без горнище пред папараци на плажа. Или митинг в Банкя, с чийто най-виден пожарникар досега яко сте се ебавали. Когато клиповете от ексклузивното събитие се завъртят в интернет или в праймтайма – ще ви посъветват да се държите като умни и непорочни девици. Които публично не се признават за жертви на глупост от курвенска и политическа несъобразителност. Но всъщност се надяват да се окажат тарикати, преметнали публиката от балъци.

Сезонът на дините обикновено започваше в интернет с мокри свирки във вана. Тази година обаче беше открит с Андреа и чифта й цици, търкалящи се по пясък. Те бяха представени като невероятен папарашки удар. Който заради наглата си смелост отнася от невидима охрана шамари и остроумни реплики „Кво снимаш бе, цървул, майка ти да еба”. Когато гърдите са силиконови, музиката е балкански обир, звездите й - измислени кръчмарски принцеси, а за рекламирания българския алкохол съвсем нямаме качествено мнение – папаракът също няма как да е истински. Дори репликата, с която го пребиват, не е авторска. Тя е от речника на Стоичков и е произнесена миналия Великден при нападението му над bg фотограф в Барселона.

Реанимацията й е естественият продукт на пиарите менте. Които живеят на собствена „Планета” и работят крайно глупавата професия - превръщане на кухи и незабележими селски пръчки в забележително кухи селски пички. А за разнообразие измислят нови вицове за интелекта на чалга охраната. Който им стига да набият папарак. Но е крайно недостатъчен да съобрази, че папарашките кадри трябва да се изтрият, ако наистина никой не трябва да ги вижда.
Когато духаш под вода и човек може да се обеси на слюнката ти – трябва да си поне леко притеснен, че ще тръгнат лоши приказки. Комуникационните идиоти обаче използват влажните минети за причиняване на нещо, което наричат страхотен PR. Страхотен PR е да направиш чернокож президент на САЩ. Когато обаче си имплантирал срамни устни на главата и ги завреш под морското равнище да гълтат всичко друго, само не и вода – това се нарича „чалга оправдаване на очакванията”. Както и да разхождаш цици пред работещи камери, се нарича „чалга ексхибиционизъм с елементи на охранителен тъпизъм”.


Екипът от PR ментета, продуцирал измисления папарашки сезон на дините, вероятно стои и зад сезона на тиквите. Ако не стои, поне лежи някъде и се чувства ограбен. Защото менте креативът му е изплагиатстван в предизборната кампания. Да разпространяваш саморежисираното си порно и да се държиш като случайно попаднал в порно индустрията е безнадеждно като митинг под терасата на конкурента. Когото не си спирал да обиждаш и страшно те изненадва, че съседите му ти показват как да си го завреш надълбоко. Ако тъпотията на БСП в Банкя е била спонтанна – може да бъде извинена с алибито, че от прости пиари могат да се очакват единствено прости идеи.

Тъпотията обаче изглежда точно толкова непринудена, колкото и кадрите с попфолк полови белези. Курвенската разкрепостеност в чалгата може да е оправдание за по-висок хонорар. Докато за мазохизма да те пресрещат с „Турци сте” и изпращат с „Червени боклуци” няма търговско обяснение. Дори и топлото посрещане на социализма да бъде използвано като повод за предизборен клип. От него твърдата аудитория ще остане доволна, но пазарът няма да се разшири. Защото за разлика от чалга жанра липсва добавената стойност на порно естетиката. Нейното отсъствие обезсмисля ползите от събитийното менте, тъй като не осигурява нови клиенти.

На Галена от първия сезон на дините й видяхме сливиците. На Андреа й видяхме чудесните гърди и не съжаляваме. От сезона на тиквите виждаме средни пръсти, което въобще не е същото. Самодейните опити за манипулиране могат да бъдат преглътнати само ако компенсират интелекта с красиви воайорски гледки. Другарката Илиана Йотова се оплаква от митингови травми, но отказва да покаже къде я боли. Надяваме се да не е на срамно място, защото няма друго извинение за свенливостта си. Ако наистина сте на наша страна – съблечете се и останете пред мъжете само по болка, другарко. Дори те да не харесват социализма ви – ще предпочитат близкия план с вашата плът пред оперирания крак на Бойко Борисов.

Чалгата също не е култ за всички. Но мъжкото обществено мнение изцяло одобрява сезона на дините. Той може да е изцяло въображаем, но порното е в реално време. И точно то прави разликата със сезона на тиквите. Само с класически чалга маниери вече не се прави добро впечатление. Налага се да си махнете и сутиена, другарко. Иначе ще останете на първобитното чалгаджийско ниво – само фалшиви скандали и никакви цици. http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Минет от Галена, цици от Андреа, облечена чалга от БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди