изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:52 EEST
Преобразен, Азис влиза в политиката    
ПолитикаАзис се включи в предизборната кампания на коалиция ЛИДЕР и „Новото време”, в подкрепа на техния мажоритарен кандидат и водач на листата в Пловдив Емил Кошлуков, съобщиха от коалицията.

В София вече са поставени билбордове с новата визия на гласовития шоумен. А слоганът е: „Аз се променям, а вие? Изберете промяната с Емил!”, съобщи Фокус.
Преобразеният Азис излъчва мъжка увереност и сила, а гримът, роклите и женския стайлиннг са вече в миналото. Специално за случая фотографът Камен Вълканов е заснел фотосесия, в която кралят на попфолка позира като истински мачо.
“Ще гласувам за Емо, защото ми е приятел и бяхме заедно в къщата на "ВИП брадър", защото е истински и искрен човек, говори по човешки, не използва трудни и завоалирани думи, които никой не разбира. Много е позитивен, с божествено чувство за хумор и всеотдаен като приятел”, коментира Азис решението си да подкрепи Кошлуков. dir.bg
 


Сходни връзки

Преобразен, Азис влиза в политиката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди