изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:48 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 26 юни - 2 юли 2009 година    
ВреметоВ петък ще има променлива облачност. По-значителна ще е тя след обяд, когато на места, с изключение на крайните североизточни райони, се очаква да превали и прегърми. Вятърът по южното крайбрежие ще се ориентира от югоизток, а по северното ще е до умерен от югозапад. Минимални температури 15-20 градуса, максимални 23-28.

В нощта срещу събота все още ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. В часовете до обяд облачността ще намалее, но след обяд, главно във вътрешността на района, отново е възможно да превали. Вятърът ще се ориентира от югоизток. Температурите на въздуха ще останат почти без промяна.

В неделя и понеделник съществена промяна на времето не се очаква. Неустойчивостта на атмосферата в началото на следващата седмица ще започне да отслабва, но въпреки това, във вторник на изолирани места в Североизточна България все още е възможно за кратко да превали. В сряда и четвъртък ще е предимно слънчево. Температурите на въздуха ще се повишават и в понеделник ще достигнат 28-33 градуса, а към сряда-четвъртък 30-35. Вятърът ще е слаб, с често промянаща се посока, а по Черноморието в часовете след обяд ще се обръща от изток-югоизток.

Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температура на морската вода по северното крайбрежие 20-23 градуса, по южното 24-26.

  

Деж. синоптик: В. Тодорова
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 26 юни - 2 юли 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди