изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:43 EEST
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ    
ПолитикаМного съм доволна от програмата на ГЕРБ, защото образованието е приоритет в нея.


Това каза по време на предизборна среща с директори на учебни заведения и учители Станка Георгиева - кандидат за народен представител от ГЕРБ. На срещата бяха представени кандидати за депутати на политическата партия. "Убеден съм, че на 5 юли Румен Иванов ще стане мажоритарният народен представител на Добричка област", каза при представянето кандидатът за народен представител Тодор Георгиев. Листата ни е изцяло от потомствени добруджанци, посочи Румен Иванов. И коментира: "Не може вечно да ни изпращат хора от София и други градове и ние да очакваме в парламента да се изгради добруджанско лоби. Добрич винаги е страдал от това". Като едно от най-скорошните доказателства за това водачът на листата посочи фактът, че Добрич не получи средства при разпределението на излишъка от бюджета. "Това е кощунство, наказание към всички жители на Добрич, включително и към техните избиратели", коментира той.
Присъстващите на срещата директори и учители бяха запознати с програмата на ГЕРБ в сферата на образоването. Много силно впечатление ми направи това, че в програмата е залегнало целодневното обучение, сподели кандидатът за депутат Станка Георгиева. Тя коментира, че това означава увеличение на бройките на възпитателите. "Това е един взаимен процес - възпитание и обучение. Изследване сочи, че родителите отделят по 10 минути на ден на децата си", коментира Георгиева. И допълни: "Убедена съм, че в една тежка финансова криза образованието ще подаде ръка".
Имам големи притеснения какво ще завари следващото управление в бюджета, сподели кандидатът за депутат Ваня Донева. По думите й, "липсва доверие на Европейския съюз към България, липсва доверие на хората към управляващите". НДТ


 


Сходни връзки

ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-06-27 @ 17:27 EEST
Герберите да помислят в бъдеще /ако вземат власта, за "освежаване" на директорския състав в града??? Състава им е основно от: хора на "наши" хора, бивши и настоящи любовници, кадри на комсомола и партията, има и злоупотребяващи с алкохол, включително жена.........
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-06-27 @ 20:12 EEST
Герберите, като спечелят незабавно трябва да направят ревизия в образованието и да подменят много, много директори и началнрици в РИО- включително и най-големия.
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-06-27 @ 20:58 EEST
to i na tqh da ima koi da naprai reviziq...kak vsemat parceli iz grada za stotinki...
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-06-27 @ 21:14 EEST

Тези смешници какво разбират от образование. Да не би в Симеоново да са ги обучавали на тази тема. Докога ще гласуваме за ченгетата???? Аман от неудачници.

ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-06-30 @ 12:24 EEST
Трябва нов закон за образованието и мандат за директорите на училища........
ОБРАЗОВАНИЕТО - ПРИОРИТЕТ В ПРОГРАВМАТА НА ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2009-07-01 @ 00:57 EEST
а кой разбира? ония двамата от седянката ли-гейове мръсни.сер-гей разби образованието ни.затова не се чудете че излизат все повече наркомани  и олигофрени от училищата.на времето в даскалото се влизаше със страхопочитание а сега малките се лигавят и правят каквото си искат.рибата се вмирисва от към главата.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди