изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:13 EEST
Убит е ключовият свидетел по делото за подкуп срещу кмета на Ветово    
Новини

При сбиване на тържество за рожден ден в заведение в местността "Пчелина” край Разград в нощта срещу петък бе убит с нож разградският бизнесмен Алдин Рупкин, с чиито белязани банкноти през февруари беше задържан и уличен в подкуп кметът на русенската община Ветово Рейхан Хабил, предаде БНР. Хабил все още е под домашен арест.Убитият предприемач беше основен свидетел по делото за подкупа, което още не е приключило.



Скандалът избухнал около два часа след полунощ. При сбиване 23-годишен младеж наръгал с нож предприемача, а друг мъж от компанията успял да избие ножа от ръцете му, преди да нарани още някого.

Рупкин починал в линейката на път за Разградската болница, а убиецът и мъжът, който избил ножа му, са с наранявания и са настанени в лечебното заведение без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Името на убития Рупкин се свързва в Разград най-вече с популярна в близкото минало местна дискотека, която беше стопанисвана от него.

При скандалния случай с подкупа, поискан му от ветовския кмет, за да спечели търг за парцел край село Базън, Рупкин се е явил като представител на голяма групировка, проявяваща интерес към имота до главния път Русе - Варна с намерението да строи паркинг за тирове там.

http://www.mediapool.bg

 


Сходни връзки

Убит е ключовият свидетел по делото за подкуп срещу кмета на Ветово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди