изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:50 EEST
ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ТРУДОВИТЕ ИНСПЕКТОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО    
Новини

От днес започват проверките на трудовите инспектори по Черноморието, съобщи директорът на Дирекция "Областна инспекция по труда" в Добрич Младен Мартинов.

 



За кампанията в Добричка област ще пристигнат мобилни групи от други краища на страната. Те ще са оборудвани с леки автомобили, преносими компютри и принтери. Проверките им по туристически обекти в региона ще продължат до септември. Слаба засега е активността за наемане на непълнолетни в Добричка област. Досега са издадени общо 85 разрешения за работа на деца под 18 годишна възраст. Те са наемани предимно като пиколо, бармани, сервитьори, аниматори. За сравнение - през миналата година общият брой на издадените разрешителни е бил 580.
Според хора от туристическия бранш, кризата тази година е една от причините за намаленото наемане на непълнолетни на работа.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ТРУДОВИТЕ ИНСПЕКТОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ТРУДОВИТЕ ИНСПЕКТОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
Автор: Anonymous да 2009-06-30 @ 09:30 EEST
Алоооууу, Областната дирекция по труда, кога най-после ще проверите колко от служителите във Федерална служба за безопастност ( на г-н Панов) са с трудови договори и имат здравни и трудови осигуровки или край моренцето е по привлекателно и има далавера.
ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ТРУДОВИТЕ ИНСПЕКТОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
Автор: Anonymous да 2009-06-30 @ 10:33 EEST
Не само инспекцията не си върши работата,а и синдикатите.В "Албена стил" не са изплащани заплати от ноември и сега им дадоха само последната заплата,за да използват вратички в закона.Не е извършена нито една проверка по този въпрос,а синдиката защитава само интересите на собственика и ти отговаря:"Ами напускайте",защото така няма даже да се изплатят и обезщетения.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди