изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:51 EEST
ХРАМ ЩЕ ГРАДЯТ В АЛБЕНА    
Туризъм

Перлата на родното Черноморие ще развива сватбен туризъм



Албена има намерение да развива сватбения туризъм, който е един от най-печелившите по света, съобщи изпълнителният директор на дружеството Красимир Станев. За да може да предложи на клиентите си младоженци пълната услуга, ръководството на “Албена” АД започва подготовка на изграждането на църква в курорта. Решението за това бе взето от общото събрание на дружеството. Мястото на храма вече е определено от Българската православна църква. Така ще може да се отговори на все по-растящото търсене на възможности за сватбено тържество в курорта. Ще се удовлетворят и гостите на Албена, които пристигат за Великденските празници. Досега те бяха извозвани за Великденската служба до храмове в Балчик и Варна.

До месец трябва да бъде готов каталог, който ще предлага на младоженците различни варианти за незабравимо тържество. Сред тях ще има и всевъзможни въздушни атракции. Красимир Станев сподели, че със самолет на Албена е било организирано сватбено тържество, при което на борда с двойката се е качил и свещеник, който е венчал младоженците над връх Столетов. Въздушни воаяжи за младоженци са били организирани между Албена и нос Калиакра. Ще има и холивудски сценарий за сватбено тържество с червени килими и много лукс. От ръководството на курорта са готови да наемат голяма яхта или малък кораб, според претенциите на младоженците. Ще се предлага възможност и за сватбено тържество на покрива на 17-етажния хотел “Добруджа”. Над 60 изнесени сватбени тържества са проведени досега в курорта, но само със сключване на граждански брак или празничен обяд. С наличието на църква, там ще може да се организира цялото сватбено тържество. Някои от последните организирани в курорта сватбени тържества са били най-рентабилните напоследък мероприятия в курорта, коментира Станев.
 


Сходни връзки

ХРАМ ЩЕ ГРАДЯТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди